K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

TRUST GXT 433 Pylo Gaming Headset, sluchátka s mikrofonem

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Trust
Kód: ZSMTM061
P/N: 23381
Dostupnost: 5 kusů
565,20 Kč s DPH
TRUST GXT 433 Pylo Gaming Headset, sluchátka s mikrofonem


Herní sluchátka
S náhlavní soupravou GXT 433 Pylo se budete pohybovat všemi svými hrami v nesrovnatelném pohodlí. Tuto náhlavní náhlavní soupravu s výkonným reproduktorem lze připojit k počítači, konzoli, smartphonu nebo tabletu. Udržujte své pohodlí kdykoli a kdekoli!

Extrémní pohodlí
Velké, měkké chrániče sluchu přes ucho jsou vyrobeny z pohodlné pěnové paměti, která zajistí, že váš náhlavní souprava dokonale padne na hlavu. Nastavitelná čelenka s atraktivními detaily z kartáčovaného kovu dotváří módní vzhled této náhlavní soupravy.

Výkonný zvuk
Pylo má výkonné 50mm reproduktorové jednotky pro hluboké basy a čisté výšky. S podrobným zvukem uslyšíte nepřátele okamžitě a můžete je překvapit svým plánem útoku. Prostřednictvím skládacího mikrofonu také svým spoluhráčům doručíte jasné pokyny.

Připojte se a ovládejte
Tato náhlavní souprava má zabudovaný dálkový ovladač na kabelu s ovládáním hlasitosti a ztlumení mikrofonu pro okamžité ovládání herních zvuků. Připojte náhlavní soupravu pomocí 1m opleteného kabelu k notebooku nebo ovladači nebo použijte prodlužovací kabel 1m pro snadné připojení k počítači.


• Audio kanály: 2.0
• Impedance: 32 Ohm
• Citlivost: 103 dB
• Mikrofon: ano
• Frekvence: 20 Hz - 20000 Hz
• Velikost měničů: 50 mm

Podobné zboží