K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

SENNHEISER PC 7 USB černý

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sennheiser
Kód: ZSSN191
P/N: 504196
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Jednostranný headset pro kancelářské využití, frekvenční rozsah 42 Hz - 17 kHz sluchátka, 90 Hz - 15 kHz mikrofon, citlivost mikrofonu -40 dB, citlivost sluchátek 95 dB, USB.
499,01 Kč s DPH
ZSSN191
SENNHEISER PC 7 USB černý

Sennheiser PC 7 USB je jednoduchý headset pro internetové volání doma či v kanceláři. Nabídne jednostranný styl nošení pro snadnou konverzaci a udržení komunikace s okolím. Pohodlný a lehký headset se dobře nosí a jeho devizou je spolehlivost.

Headset má tradiční jednostranný design - sluchátko s držením přes hlavu a mikrofon. Mikrofon potlačí nežádoucí zvuky okolí a jeho pozici lze pohodlně nastavit podle potřeby. Sluchátkový kabel se nachází na jedné straně. Výhodou je nízká hmotnost pro dlouhotrvající nepřetržité používání.

Headset se dá použít pro internetové telefonování doma či v kanceláři pomocí různých komunikačních programů - Skype, MSN, Hangouts apod. Hodí se i pro použití s řeč rozpoznávacím softwarem, při provozování a využívání internetového telefonování a VoIP, ale i poslechu hudby.

Sluchátka mají frekvenční rozsah 42 Hz až 17 kHz, impedanci 32 Ohmů a citlivost 95 dB. Mikrofon má frekvenční rozsah 90 Hz až 15 kHz, citlivost -40 dB a postará se o čistý, nerušený zvuk. Kabel délky 2 metry je ukončen USB konektorem.



Zvuk kvality Sennheiser - kvalitní měnič reprodukuje čistý nezkreslený zvuk a tak vždy zřetelně uslyšíte to, co je řečeno
Mikrofon eliminuje okolní hluk a tak Váš hlas bude vždy čistý a srozumitelný
USB konektor - stačí připojit k počítači PC nebo Mac USB portu a začít telefonovat
Díky jednostranné konstrukci Vašeho headsetu jste neustále v kontaktu s vaším okolím
Lehký a pohodlný headset s hlavovým mostem - je snadné zapomenout, že jej máte na hlavě

Obsah balení
Headset PC 7 USB

Technické údaje
Sluchátka
Jmenovitá impedance: 32 Ohm
Délka kabelu: 2 m
Frekvenční rozsah: 42 - 17000 Hz
Hmotnost: 62 g
Konstrukce: otevřená
Akustický tlak: 95 dB
Sluchátkový konektor: USB
Mikrofon
Jmenovitá impedance: 2 kOhm
Frekvenční rozsah: 90 - 15000 Hz
Citlivost: -40 dBV

Podobné zboží