K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Spigen ochranný kryt Ultra Hybrid pro Apple iPhone 13, černá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Spigen
Kód: TEAPPO00557
P/N: ACS03523
Dostupnost: Není skladem
1 251,14 Kč s DPH

Spigen Ultra Hybrid pro Apple iPhone 13

Společnost Spigen je jedna z předních světových firem vyrábějící prvotřídní mobilní příslušenství. Všechny produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, vyznačují se jednoduchostí a elegancí. Ne jinak je tomu i v případě tohoto krytu, který skvěle vypadá a dokonale ochrání váš telefon. Zbavte se škrábanců jednou provždy!
Hlavní přednosti:

Štíhlé a lehké provedení
Dokonalá ergonomie pro pohodlný úchyp
Umožňuje bezdrátové dobíjení
Zpracování z kvalitních materiálů

Optimální ochrana

Ochranné pouzdro výborně zajistí každodenní ochranu telefonu. Je vyrobené z odolného polykarbonátu, který správně obepíná jeho tělo a tím chrání zadní část a boky zařízení před poškrábáním, znečištěním mastnotou a prachem. Přesné výřezy zajistí snadný a rychlý přístup k ovládacím prvkům a konektorům. Navýšením vrstvy krytu v místě okrajů displeje zaručuje ochranu i v případě, že bude telefon ležet obrazovkou dolů.
Klíčové vlastnosti

Ochranný kryt vyniká svým jednoduchým, přesto elegantním designem a zajistí telefonu potřebnou ochranu před pády, poškrábáním a každodenním opotřebením. Pečlivé zpracování ponechává snadný přístup k ovládacím prvkům a potřebným konektorům, manipulace s telefonem je pohodlná a rychlá.

Podobné zboží