K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Spigen ochranný kryt Liquid Air pro Apple iPhone 13, modrá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Spigen
Kód: TEAPPO00559
P/N: ACS03520
Dostupnost: Není skladem
659,45 Kč s DPH

Spigen Liquid Air



Spigen se stal uznávaným výrobcem příslušenství pro mobilní telefony. Vyznačuje se špičkovou kvalitou a precizním zpracováním všech svých produktů, které chrání přístroje před poškrábáním a opotřebením. Žhavou novinku nemohl nechat bez povšimnutí, a proto si připravil celou řadu zadních krytů pro mobilní telefony Apple iPhone 13.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Hlavní přednosti:




  • Dokonalá ochrana zad a boků

  • Pečlivé zpracování s přesnými výřezy

  • Volný přístup ke konektorům

  • Navýšená vrstva



Bezpečí a zázemí



Elegantní kryt je vyrobený z tenkého a odolného materiálu, který dodává pouzdru flexibilitu, správně obepíná jeho tělo a tím chrání zadní část a boky zařízení před poškrábáním, znečištěním mastnotou a prachem. Matné provedení zůstává bez otisků prstů a telefonu je ponechán jeho původní vzhled a tvar. Přesné výřezy zajistí snadný a rychlý přístup k ovládacím prvkům a konektorům. Navýšením vrstvy krytu v místě okrajů displeje zaručuje ochranu i v případě, že bude telefon ležet obrazovkou dolů.



Klíčové vlastnosti



Zadní kryt zajišťuje dokonalou ochranu zařízení před poškozením a poškrábáním. Jeho tenké a pružné zpracování uchovává původní tvar telefonu bez navýšení objemu a hmotnosti. Samozřejmostí jsou přesné výřezy na potřebné konektory a ovládání tlačítek disponuje rychlou a přesnou odezvou.



 


 


 


 

Podobné zboží