K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Sonic Superstars PS5

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP50030
P/N: 5055277051724
Dostupnost: 3 kusy
878,46 Kč s DPH



Popis produktu




Dobrodružství na mystických ostrovech Northstar Islands v tomto zcela novém pojetí klasické 2D akční plošinovky Sonic čeká!



Hrajte za Sonica, Tailse, Knucklese a Amy Rose a využijte zcela nové schopnosti Emerald krystalů k pohybu a útoku novými dynamickými způsoby. Proběhněte nádhernými, dosud neviděnými prostředími sólo nebo s až 3 dalšími hráči a zastavte Dr. Eggmana a Fanga, nového tajemného protivníka, při jejich pokusu přeměnit ostrovní zvířata na Badniky, než bude příliš pozdě!



  • Nový pohled na klasiku: 2D Sonic jako akční plošinovka, kterou znáte a máte rádi, přepracovaná s plně 3D grafikou, novými schopnostmi, zcela novým prostředím a novými způsoby hraní! Takhle jste klasického Sonica ještě nehráli!

  • Hrajte za své oblíbené postavy: Vyberte si ze Sonica, Tailse, Knucklese a Amy Rose a využijte jejich jedinečných schopností k proražení cesty napříč ostrovy Northstar, když se snaží porazit Dr. Eggmana, který se spojil se starým nepřítelem Fangem.

  • Využijte sílu smaragdů chaosu: Plavte vzhůru po vodopádech, změňte formu a vyzkoušejte mnohé další schopnosti, které vám poskytnou krystaly Chaos Emeralds.

  • Více přátel, více zábavy: Vůbec poprvé ve hře Sonic si můžete zahrát celou kampaň až se 3 dalšími hráči s místním kooperací pro 4 hráče se systémem drop-in a drop-out.




Podobné zboží