K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Assassins Creed Mirage PS5

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP50028
P/N: 3307216258278
Dostupnost: 3 kusy
1 154,34 Kč s DPH

V akční adventuře Assassin's Creed Mirage určené pro herní konzoli PlayStation 5 se ponoříte do příběhu mazaného pouličního zloděje Basima. Ten se pohybuje po rušných ulicích Bagdádu devátého století. Hra má EN lokalizaci s EN titulky.






Dechberoucí příběh



Assassin's Creed Mirage je třináctým velkým dílem celosvětově uznávané série a nástupcem Assassin's Creed Valhalla z roku 2020. Ponořte se do prostředí města Bagdád z devátého století prostřednictvím Basima, mazaného zloděje, který hledá odpovědi a spravedlnost. Díky tajemné a starobylé organizaci známé jako Hidden Ones se hlavní hrdina stane vražedným asasínem a nenávratně změní svůj osud.





Akcí nabitý zážitek



Staňte se svědky proměny vzpurného mladíka ve smrtícího mistra zabijáka v dobrodružném příběhu plném akce. Vyzkoušejte si boj s nejrůznějšími zbraněmi, překonávejte jednotlivé úkoly a nechte se vtáhnout do příběhu Basima. Užijte si moderní pojetí ikonických prvků a hratelnosti, které definují značku již 15 let, zatímco se pomocí parkouru budete plynule pohybovat městem a nenápadně likvidovat cíle brutálnějšími atentáty než kdykoli předtím.





Centrum arabského světa



Prozkoumejte neuvěřitelně zalidněné a živé město, jehož obyvatelé reagují na každý váš pohyb, a odhalte tajemství čtyř jedinečných čtvrtí v době zlaté éry Bagdádu. Vydejte se do ulic a objevte pohlcující město plné možností.





Na začátek



Vydejte se do legendárního domova asasínů, Alamutu, kde byly položeny základy Bratrstva, v této srdceryvné hře, která to všechno začala. Staňte se tím nejlepším asasínem, jakým můžete být, a užijte si celou škálu dosud nejlepších asasínských nástrojů.




Podobné zboží