K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Samsung RB36T675CWW/EF kombinovaná chladnička

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Samsung
Kód: ASARB36T675WW
P/N: RB36T675CWW/EF
Dostupnost: Není skladem
16 990,00 Kč s DPH
Samsung RB36T675CWW/EF kombinovaná chladnička bílá



Kombinovaná chladnička v energetické třídě C disponuje celkovým objemem 365 l. Lednice Samsung RB36T675CWW/EF nabízí velkou kapacitu díky technologii SpaceMax. Rovnoměrné chlazení zajistí funkce All-Around Cooling, která ochlazuje rovnoměrně každou přihrádku. Funkce Power Cool a Power Freeze přivane extra studený vzduch do chladničky a mrazničky.




Energetická třída C

Spotřeba energie za rok 166 kWh/rok

Objem 365 l (chladnička 251 l; mrazák 114 l)

20-letá záruka na kompresor

True No Frost - nevytváří námrazu a šetří energii

SpaceMax

rychlé funkce Power Cool a Power Freeze

praktická police na víno

LED osvětlení

klimatická třída: SN, N, ST, T

Mrazící výkon: 8 kg/den

Akumulační doba: 9 hod.

Možnost přestavení dveří: Ano

hlučnost: 35 dB

bílá barva

výška 193,5 cm

šířka 59,5 cm

hloubka 65,8 cm

hmotnost 72 kg



2 police v chladničce

3 přihrádky ve dveřích

2 zásuvky na ovoce a zeleninu

Humidity Fresh+ zóna

Optimal Fresh+ zóna

Přihrádka na vejce

Držák na víno

3 přihrádky mrazáku

Miska na led






Více místa uvnitř – bez navýšení zvenku

Technologie SpaceMax™


Uložte ještě více potravin do extra velké 385litrové* chladničky se standardním designem s hloubkou 600 mm, která bude elegantně ladit s okolním vybavením. Díky vysoce účinné izolaci technologie SpaceMax ™ jsou její stěny mnohem tenčí. Vytváří tak více úložného prostoru, aniž by vyčnívala z pracovní plochy.



Rovnoměrné chlazení od jednoho rohu ke druhému

All-Around Cooling


Ujistěte se, že je jídlo správně vychlazené – ať už je uložené kdekoli. Funkce All-Around Cooling ochlazuje každou přihrádku rovnoměrně od jednoho rohu ke druhému. Neustále kontroluje teplotu a cirkuluje studený vzduch strategicky umístěnými průduchy. Každá položka na každé polici je chlazená efektivně a zůstává déle čerstvá.



Rovnoměrné chlazení od jednoho rohu ke druhému

All-Around Cooling


Ujistěte se, že je jídlo správně vychlazené – ať už je uložené kdekoli. Funkce All-Around Cooling ochlazuje každou přihrádku rovnoměrně od jednoho rohu ke druhému. Neustále kontroluje teplotu a cirkuluje studený vzduch strategicky umístěnými průduchy. Každá položka na každé polici je chlazená efektivně a zůstává déle čerstvá.



Zachovává původní čerstvost až 2× delší dobu

Optimal Fresh +


Vychutnejte si maximální flexibilitu úložného prostoru. Box Optimal Fresh + lze použít jako jednu zásuvku anebo rozdělit na dvě zóny s různými teplotami. Levá strana je chladnější, takže maso a ryby zůstanou čerstvé dvakrát tak dlouho*. A pravá je skvělá na ochranu čerstvosti ovoce a zeleniny.



Optimální vlhkost pro stálou svěžest

Humidity Fresh +


Zachovejte původní texturu, vůni a chuť rychle kazících se potravin. Vlhkost v zásuvce Hummidity Fresh + můžete jednoduše nastavit otočením ovládacího knoflíku. Vytvořte ideální prostředí na skladování různých druhů ovoce a zeleniny, které zůstanou křehké, čerstvé a šťavnaté.



Rychlé chlazení a mrazení na požádání

Power Cool / Power Freeze


Vychutnejte si rychlý chladící výkon. Po zmáčknutí tlačítka Power Cool fouká do chladničky intenzivní studený vzduch, aby rychle ochladil vaše potraviny anebo oblíbené nápoje. Funkce Power Freeze dodává do mrazničky rychlý proud studeného vzduchu. Je vynikající na mražení nebo zpevňování mražených potravin a na výrobu ledu.



Harmonický a stylový design

Čistý a elegantní design


Dopřejte svému domovu elegantní vzhled. Její standardní hloubka 600 mm perfektně zapadne mezi okolní skříňky. Má krásné ploché dveře s integrovaným zásobníkem vody* a čistou zadní částí. Minimalistický interiér je vybavený skrytým displejem, plochou poličkou na víno, šedými nádobami a přihrádkami.



Mnohem flexibilnější skladování vína a potravin

Regály a police


Využijte prostor vaší chladničky ještě lépe s multifunkční poličkou na víno. Díky svému širšímu designu je v ní možné uchovávat nejen lahve vína standardní velikosti, ale i ty větší jako například šampaňské. Díky ploššímu tvaru je mnohem univerzálnější, takže dokáže pojmout i další potraviny, jako jsou například pizza či plata vajec.



Vložte do dveří více větších lahví

Big Door Bin


Neztrácejte zbytečně prostor v regálech, uchovávejte raději velké lahve ve dveřích. Širší a hlubší Big Door Bin vám pomůže bezpečně ukládat velké lahve, objemné kartony a další nápoje. Takto budete mít vaše oblíbené i chlazené drinky kdykoli po ruce.



Velmi tichý a efektivní provoz

Technologie digitálního invertoru


Vychutnejte si méně hluku a vyšší energetickou účinnost. Kompresor digitálního invertoru automaticky upravuje svoji rychlost v závislosti na potřebě chlazení. Je také výrazně tišší a produkuje pouze 35 dB (B). Splňuje také nové energetické předpisy, díky kterým využívá až o 50 % méně energie*, čímž šetří vaše peníze.



Odolná zadní strana, která chrání a snadno se čistí

Clean Back


Vyčistěte zadní část chladničky ještě snadněji. Clean Back je úplně hladký bezpečnostní kryt pro vitální cívky a kabely. Vypadá skutečně elegantně, dá se lehce utírat a poskytuje vyšší odolnost. Zabraňuje hromadění nečistot okolo komponentů a chrání je před nárazy.




Podobné zboží