K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Gorenje NRK619DA2XL4 chladnička

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Gorenje
Kód: AGORNRK619DA2XL4
P/N: NRK619DA2XL4
Dostupnost: Není skladem
14 989,00 Kč s DPH
Gorenje NRK619DA2XL4 chladnička

Kombinovaná chladnička Gorenje NRK619DA2XL4 v nerezovém provedení NoFrost Plus v energetické třídě D má 204 litrů chladicího a 96 litrů mrazicího prostoru. Chladnička má inteligentní řídicí systém AdaptTech, zásuvku CrispZone s regulátorem vlhkosti, funkci FastFreeze, NoFrost Plus, systém proudění vzduchu MultiFlow 360° a úsporný režim EcoMode.

Technologie NoFrost Plus
Technologie NoFrost Plus zabraňuje tvorbě ledu a námrazy, čímž udržuje nízkou spotřebu energie a zároveň ideální mikroklima pro čerstvé potraviny v chladničce. Cirkulace ionizovaného vzduchu zabraňuje vysychání potravin a zachovává v nich vitamíny a minerály.

AdaptTech
Tento inteligentní systém byl vyvinut tak, aby udržoval v chladničce konstantní teplotu bez ohledu na to, jak často otevřete dveře. Chladnička nepřetržitě monitoruje způsob, jakým ji používáte, a kontroluje teplotu, aby se nezvyšovala, takže vaše potraviny zůstanou čerstvé a spotřeba energie se sníží.

FastFreeze
Funkce FastFreeze zmrazí potraviny při teplotě -24 °C, aby se v nich zachovala většina minerálních látek. Přibližně po 2 dnech se funkce automaticky vypne a teplota v mrazicím prostoru se vrátí na výchozí nastavení.

LED displej
Velký a přehledný LED displej umožňuje okamžitou kontrolu nastavení. Podržením symbolu °C po dobu 2 sekund můžete snadno přepínat mezi přihrádkami a nezávisle regulovat teplotu v chladničce nebo mrazničce.

Držák na láhve
Díky praktickému držáku na láhve jsou láhve a plechovky snadno přístupné a nezabírají místo, které by jinak bylo využito k uložení jiných předmětů.

LED osvětlení
LED osvětlení v chladničce poskytuje vynikající a vysoce účinné osvětlení. Životnost je třicetkrát delší než životnost klasické žárovky, čímž ušetří až desetkrát více energie.


Aktivní ventilátor systému MultiFlow 360° se postará, aby se chladný vzduch okamžitě po zavření dveří dostal na všechna místa. Lednice tak chladí rovnoměrně a vy už u citlivějších potravin nemusíte přemýšlet, které místo je horší nebo lepší. Všechny jsou stejně kvalitní.

Pro nebalené ovoce a zeleninu je zde spodní přihrádka CrispZone. Regulovaná vlhkost pomáhá vytvářet mikroklima, které udrží produkty déle čerstvé. Nad ní se nachází ještě jedna přihrádka. Konvertibilní nízkoteplotní zásuvka Convert FreshZone se hodí pro citlivé potraviny jako je maso, ryby nebo sýry. Díky teplotě těsně nad bodem mrazu zde vydrží déle čerstvé, navíc se z nich nešíří nepříjemný zápach po lednici.

Rozměry spotřebiče VxŠxH (cm): 185 x 60 x 59,2
Energetická třída: D
Čistá kapacita mrazáku : 96 (l)
Čistá kapacita chladničky : 204 (l)
technologie NoFrost PlusRoční spotřeba energie 194 kWh
Klimatická třída SN-ST
Akumulační doba 10 hod.
No Frost (mrazák) Ano
Rychlé zamražení Ano
Alarm Ano
Možnost přepnutí mrazící části na chladící Ne
Čerstvá zóna
Přihrádka Fresh Zone Ano

Podobné zboží