K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Rollei XL sada příslušenství pro outdoor/ 49ks pro kamery ROLLEI a GoPro

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Rollei
Kód: DGOEM323
P/N: 35989
Dostupnost: 5 kusů
1 390,00 Kč s DPH
Multifunkční příslušenství Rollei XL pro vaše kamery
Sada početného příslušenství Rollei, která je určena především pro nadšené sportovce a milovníky adrenalinu. Vybavení k akčním kamerám Rollei i GoPro se neztratí při žádném dobrodružství a umožní vám zachytit skvělé snímky a videa. Provozujte své oblíbené sporty a outdoorové aktivity bez omezení. Sportovní set Rollei XL pokrývá širokou škálu aktivit, ve vodě, na vzduchu i na souši.

Sada obsahuje 49 doplňků, které lze kombinovat a vytvořit tak dokonalý úchytný a ochranný systém podle toho, kam se chystáte vyrazit a v jakých podmínkách budete kameru využívat. Připevněte kameru k tělu nebo helmě, abyste pořídili autentické záběry z pohledu první osoby, perspektivy, která ostatním vyrazí dech. Samozřejmě zde najdete také úchytky a držáky pro upevnění na nejrůznější příčky, řídítka, desky apod. pro snímání záběrů z různých úhlů a pozic. Ve výbavě nechybí teleskopická tyč pro selfie záběry, samolepky a spoustu dalšího pro natáčení a fotografování v extrémních podmínkách.

Rollei XL sada příslušenství pro outdoor
Univerzální 49dílná sada příslušenství Rollei ke kamerám Actioncam a GoPro určená pro outdoorové aktivity.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Obsah balení: pouzdro, mini stativ, voděodolný držák, držák na smartphone, selfie tyč, plovák s nálepkou, popruh na hrudník, nylonový sáček, držák s přísavkou, držák s klipem, popruh na hlavu, držák na helmu, univerzální držák s popruhem, upevňovací popruh, držák na kolo, úhlový držák, držák na řídítka, popruh, bezpečnostní držák, 2 x plochý držák, 2 x zakřivený držák, 10 x lepící 3M nálepka, 7 x šroubek, 2 x dlouhý držák, 2 x krátký držák, adaptér na stativ, 2 x úhlový kus, montážní klíč.

Kompatibilita: Rollei Actioncam 6S Plus, 8S Plus, 9S Plus, 510, 520, 530, 540, 550 TOUCH, 560 TOUCH, FUN, FAMILY a kamery GoPro

Podobné zboží