K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Hama držák s plovákem pro GoPro

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Hama
Kód: AGPSM27
P/N: 4407
Dostupnost: 5 kusů
264,99 Kč s DPH
Vhodné pro:

GoPro HERO5

GoPro HERO5 BLACK

GoPro HERO5 Session



Ochranný kufřík Smatree® PowerCase G260P5 je vyplněn předem vyřezanou pěnou, do které si můžete ukládat kameru i další příslušenství jako paměťové karty, akumulátory, rámeček, držáky apod. Tento chytrý organizér jednak zamezí pohybu vybavení uvnitř pouzdra, a tím vzniku škrábanců, jednak umožní rychlou manipulaci s kamerou, protože je vše vždy uloženo na svém místě. Organizér je vyjímatelný. Prostor v kufříku je velmi variabilní a můžete si ho upravit dle svých potřeb.



Kvalitní obal na cesty

Ochranný kufřík je skladný a je vyroben z odolného, ale přesto lehkého materiálu, proto je ideální na cesty. Jednoduchý design v kombinaci s černou barvou působí velmi stylově. Kromě prostoru vyhrazeného na kameru obsahuje i síťovou kapsičku na další příslušenství či osobní věci. Pouzdro je uzavíratelné zipem a obsahuje karabinu pro případné zavěšení. Díky kvalitnímu materiálu jsou jeho údržba a čištění velmi jednoduché.



Powerbanka 5000mAh a nabíječ baterií součástí balení

Velkou předností tohoto kufříku je vestavěná powerbanka s kapacitou 5000mAh a tříkanálovým nabíječem baterií. Nabíjet můžete buďto samostatně až tři akumulátory pro GoPro HERO5 nebo přímo kameru GoPro HERO5 a nebo s použitím pěnové vycpávky i GoPro HERO5 Session (pěnová vycpávka je součástí balení). Toto jistě oceníte při vašich outdoorových aktivitách, kde budete schopni nabít baterie i bez el. zásuvky.



Vlastnosti:

Rozměry: 26,5 x 20,5 x 7 cm

Hmotnost: 670g

Kapacita: 5000mAh

Vstup: DC5V-1.0A

Výstup: 5V-2.0A

Barva: černá

Lze umístit: až 3x kameru HERO5, 4x baterie, 2x pam. karta, kabely a další příslušenství



Obsah balení:

POV ochranný kufřík PowerCase G260P5 se zabudovanou powerbankou (nelze vyjmout)

Smatree tříkanálový nabíječ (lze vyjmout)

Pěnová vycpávka pro nabíjení HERO5 Session

USB-microUSB kabel 80cm pro nabíjení powerbanky

USB-C kabel 13cm pro propojení powerbanky a nabíječe nebo HERO5/HERO5 Session

Návod k použití

Podobné zboží