K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Remington NE 3455 zastřihovač chloupků

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Remington
Kód: AREMNE3455
P/N: NE3455
Dostupnost: 5 kusů
549,01 Kč s DPH
Remington NE 3455 zastřihovač chloupků

Potrpíte si na dokonalou úpravu svého zevnějšku?
Pokud ano, hygienický zastřihovač Remington NE 3455 Nano Series Groom Essentials by ve vaší koupelně rozhodně neměl chybět.
Jedná se totiž o praktickou pomůcku, jejímž prostřednictvím můžete uvést do perfektního stavu i ty části těla, jejichž úprava není snadná – přístroj je určen k dokonalému zastřihávání chloupků v nose a uších.

Kromě rotační hlavy na zastřižení chloupků v nose a uších navíc ke strojku dostanete i vertikální zastřihovač, který můžete využít třeba k detailní úpravě vousů, strniště a obočí. Zmíněná hlava strojku je přitom opatřena i speciálním otvorem pro snadné čištění.

Dárkové balení s příslušenstvím
Remington NE 3455 Nano Series Groom Essentials příslušenství
K hygienickému zastřihovači Remington NE 3455 Nano Series Groom Essentials dostanete i celou řadu praktického příslušenství.
Strojek je umístěn v praktickém cestovním pouzdře, kde jsou kromě něj třeba i nůžky na nehty, pinzeta či kleštičky. Máte zde tedy k dispozici kompletní výbavu pro úpravu obočí, nehtů i chloupků.

Podobné zboží