K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Philips OneBlade Pro 360 QP6551/15, zastřihovač

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Philips
Kód: APHIQP6551/15
P/N: QP6551/15
Dostupnost: 1 kus
2 149,00 Kč s DPH
Philips QP6551/61 OneBlade Pro 360

Unikátní technologie OneBlade
Philips OneBlade 360 je vybaven revoluční technologií pro péči o pokožku tváře. Dokáže oholit vousy všech délek. Díky systému dvojí ochrany, hladké povrchové úpravě v kombinaci se zaoblenými hroty je holení snadnější a pohodlnější. Technologie holení představuje rychle se pohybující ostří (12 000 pohybů za minutu), které je účinné i pro delší vousy.

Zastřihovač Philips QP6551/15 OneBlade Pro 360 Face+Body pro snadné zastřihování, kontury a holení chloupků jakékoli délky. Součástí je hřebenový nástavec pro přesné stříhání se 14 délkami.


Philips QP6551/15 OneBlade Pro 360 Face+Body pánský zastřihovač
Zastřihuje, tvaruje a holí jakkoliv dlouhé vousy a chlupy na těle. Snadněji než kdy dříve!*
Upravujte svůj zevnějšek s maximálním pohodlím díky revolučnímu Philips OneBlade Pro 360! Během okamžiku vytvoříte hladké oholení, rovnoměrné strniště i precizní linie vousů a všechny detaily vaší tváře, jako jsou kotlety, knír nebo bradka, vyladíte přesně tak, jak chcete. K přístroji patří 2 břity: spolehlivý břit Philips OneBlade a inovativní Philips OneBlade 360 s otočným kloubem pro optimální kontakt s pokožkou a ještě hladší oholení na mnohem méně tahů. Oba břity jsou oboustranné, po pokožce se pohybují plynule a mají zaoblené špičky pro ještě větší bezpečí. Přístroj se hodí i pro každodenní používání a je perfektní pro ty s velmi citlivou pokožkou. Díky speciálním nástavcům, které k přístroji patří, můžete bez obav upravovat i všechny tělesné partie od krku dolů. Pro úpravu těla použijte nástavec zastřihující na délku 3 mm a pro citlivé partie extra šetrný nástavec. Hřeben se 14 nastaveními zastřižení od 0,4 mm do 10 mm vytváří perfektně rovnoměrné strniště bez tahání za vousy. Philips OneBlade Pro 360 můžete používat na sucho i na mokro. Aktuální stav baterie signalizuje LED displej na rukojeti.

Nový inovativní břit OneBlade 360
Mokré i suché používání
Použití na tvář i na tělo (včetně citlivých oblastí)

Specifikace:
Typ baterie: Li-Ion
Doba chodu: 120 minut
Nabíjení: Úplné nabití za 1 hodinu
Maximální spotřeba elektrické energie: 5.4 W
Barva: Chrom
Rukojeť: Ergonomická rukojeť a snadná manipulace
Digitální displej LED
Mokré a suché použití: Ano

Podobné zboží