K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Braun MGK 7460 multifunkční zastřihovač
  • 7460-04.jpg

Braun MGK 7460 multifunkční zastřihovač

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Braun
Kód: ABRMGK7460
P/N: MGK7460
Dostupnost: 1 kus
1 690,00 Kč s DPH
Braun MGK 7460 je dokonalá multifunkční stylingová sada, která kombinuje 12 různých úprav v 1 zařízení. 8 nástavců a holicí strojek Gillette Fusion5 ProGlide.



AKCE : Nakupujte dárky zcela bez rizika - BRAUN AKCE

- Pokud dojde k situaci, že nejste s výrobkem Braun spokojeni, máte možnost jej do 90 dní od data nákupu vrátit na adresu pořadatele (viz podmínky akce).

Akce platí pro výrobky nakoupené v období od 01. 07. 2023 do 30. 06. 2024

Informace jsou uvedené po kliknutí na obrázek vpravo.


****************************************************************






Stylingová sada Braun 12v1 pro péči od hlavy až k patě: vybrané nástroje pro zastřihování vousů, chloupků v uších a nose, zastřihování vlasů a úpravu celého těla.

Bez námahy, rychle, šetrně: naše čepel ProBlade je účinná při každém tahu, dokonce i v těžko přístupných místech, pro skvělou úpravu a pohodlnou péči o celé tělo.

Snadná úprava bez ohledu na délku: technologie AutoSense se přizpůsobí hustotě vašich vousů a vlasů a zajistí neuvěřitelné výsledky bez ohledu jejich na typ, délku či hustotu.

Navržen tak, aby vydržel: tato sada pro péči o muže má výkonnou lithium-iontovou baterii se 100minutovým bezdrátovým provozem, doživotně ostré břity a je 100% vodotěsná.

Vhodná pro každý krok vaší pravidelné domácí péče: tato sada pro péči o muže obsahuje pouzdro s organizérem a nabíjecí stojan pro uložení v koupelně.



V balení:

Hřebeny s pevnou délkou střihu 1 a 2 mm

Hřeben 3–11 mm

Hřeben 13–21 mm

Zastřihovač chloupků v nose a uších

Precizní zastřihovací hlava

Nástavec pro péči o tělo

Nástavec na obočí

Nabíjecí stojánek

Holicí strojek Gillette ProGlide

Pouzdro s organizérem


















Záruka 90 dní vrácení peněz




Podobné zboží