K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Microsoft
Kód: TAMS072
P/N: 8X6-00087-CZSK
Dostupnost: 2 kusy
5 990,00 Kč s DPH

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard + Pen bundle



Praktická klávesnice, která slouží i jako ochranný kryt přístroje před poškrábáním, také skvěle zastane funkci podstavce. Díky magnetickému upevnění snadno přeměníte tablet do podoby notebooku. Nejvýkonnější pero s psaním v reálném čase, přesností a neuvěřitelným stínováním.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.Co nabízí?




  • Ochrana před poškrábání a zašpiněním

  • Efektivní podsvícení kláves

  • Skleněný touchpad

  • Magnetický zámek

  • Nejvýkonnější pero s psaním v reálném čase, přesností a neuvěřitelným stínováním

  • Layout ENG

  • Funkce stojánku, notebooku a ochranného krytu



Vše pro větší pohodlí



Klávesnice je velmi tenká, přesto zajišťuje velkou stabilitu. Magnetický ohyb si můžete snadno nastavit tak, jak potřebujete. Například do pravého úhlu, pak můžete pracovat s přístrojem na klíně, v letadle či na stole. Zařízení je navržené tak, že zajišťuje snadnou instalaci a transformaci tabletu do notebooku.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Skvělé provedení



Klávesnice má anglické rozložení kláves s dostatečnými rozestupy, díky tomu ještě více zvýšíte a zlepšíte výkon psaní. Pokud již klávesnici nepotřebujete, můžete kryt snadno složit a používat opět zase jen tablet. Slouží také jako ochranný kryt, stačí jej uzavřít přes displej a váš tablet je chráněný před poškrábáním.



LED podsvícení



Klávesnice je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Na dotek je měkká, ale zároveň pevná a tichá při psaní. K dispozici je v mnoha barevných variantách. Navíc jsou klávesy podsvícené, takže můžete pracovat i bez přídavného osvětlení.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Surface Slim Pen 2



Doposud nejvýkonnější pero s psaním v reálném čase, přesností a neuvěřitelným stínováním díky ostřejšímu hrotu pera a vylepšenému designu. Surface Slim Pen 2 bezpečně sedí a nabíjí se ve vestavěném odkládacím zásobníku klávesnice.



Klíčové vlastnosti



Klávesnice a pero Slim Pen 2 v jednom, navržená pro pohodlné psaní. Nízkoprofilové klávesy. Skvělá ergonomie. Podsvícené LED klávesy. Skleněný touchpad nahrazující myš. Luxusní kryt z Alcantary. Kompaktní rozměry pro maximální skladnost. Anglická lokalizace kláves. Podpora technologie Bluetooth 5.0 pro připojení dalších zařízení. 4096 úrovní tlaku pera, nesilový rukopis. Kompatibilní se zařízeními Surface Pro 8 a Surface Pro X.



Podobné zboží