K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

UAG Plasma With Handstrap Ice Microsoft Surface Go 1/Go 2/Go 3

Záruka: 12 měsíců
Kód: TAMS075
P/N: 321073114343
Dostupnost: Není skladem
2 796,18 Kč s DPH
UAG Plasma With Handstrap Ice Microsoft Surface Go 1/Go 2/Go 3

Chcete pro svůj notebook Microsoft Surface Go spolehlivé a velmi odolné pouzdro, ale zároveň nehodláte slevit ze svých nároků na vzhled? Pak vám nabízíme atraktivní řešení v podobě ochranného pouzdra UAG Plasma Case s designem Ice Clear, které splňuje přísné vojenské drop-normy MIL STD 810G 516.6. Protiskluzový povrch na bocích krytu navíc ulehčí každodenní manipulaci a snižuje šanci na upuštění. I přes případný pád by se ale váš notebook stejně těžce poškodil díky zesílené ochranné vrstvě, která se nachází na rozích. Naprostou samozřejmostí je pak přístup ke všem konektorům a tlačítkům. Kryt navíc disponuje výklopným stojánkem a otočným držákem na ruku.
Klíčové vlastnosti ochranného krytu UAG Plasma Case pro Microsoft Surface Go

Luxusní design Ice Clear
Kvalitní provedení kartáčovaného kovu
Splňuje vojenský standard MIL-STD810G
Protiskluzový povrch
Zesílená vrstva v rozích
Chrání notebook vůči pádům, poškrábání a nečistotám
Snadný přístup ke všem portům a konektorům
Praktický a lehký ochranný kryt UAG Plasma Case

Kvalitní zpracovaní krytu UAG Plasma Case

Samotné ochranné pouzdro UAG Plasma Ice Clear se skládá z kombinace lehčeného kompozitu a gumy, což má za následek mimořádnou pevnost i odolnost. Důmyslná konstrukce navíc přesahuje přední stranu, takže se nemusíte bát položit notebook displejem dolů. Tento ochranný kryt sedí přesně na míru notebooku Microsoft Surface Go a dodává mu jedinečný elegantní vzhled.

Podobné zboží