K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Lamax InstaKid1 Blue

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Lamax
Kód: DFLAM01
P/N: LXKCMIK1NNNLA
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
1 990,01 Kč s DPH
S digitálním fotoaparátem Lamax InstaKid1 si vaše dítě zaznamená všechny důležité zážitky. Vyfotí se s přáteli, vytvoří vzpomínku na výlet do zoologické zahrady nebo si udělá památku na svou oslavu narozenin. Fotoaparát snímek hned vytiskne. Nepotřebuje k tomu ani žádný toner či inkoust. Stačí do něj vložit termopapír a během pár vteřin vyjede originální černobílá fotografie. Aby fotoaparát vaší ratolesti nevyklouzl při focení z ruky a nespadl na zem, je vybavený šňůrkou pro zavěšení na krk.

Hlavní přednosti
Okamžitý tisk fotek bez potřeby toneru či inkoustu
Úprava fotek pomocí rámečků, efektů a filtrů
Zrcátko pro tvorbu selfie fotky
Přísvit pro fotografování i za horších světelných podmínek
Ukládání fotek na microSD kartu
Možnost tvorby videa
4 hry a MP3 přehrávač pro více zábavy
Velký 2,4" barevný displej
Šňůrka na krk pro bezpečné přenášení fotoaparátu
Snadná úprava fotek
Na zadní straně fotoaparátu se nachází velký 2,4" barevný displej. Zobrazí zachycenou fotku, kterou si vaše ratolest ozdobí. Na výběr má z 18 rámečků, 8 efektů a 5 barevných filtrů. Záleží na představivosti dítěte a na jeho představách.

Dokonalé selfie
Chce si vaše dítě vytvořit selfie? Na přední části fotoaparátu najde praktické zrcátko. S jeho pomocí nasměruje objektiv tak, aby na ní byl vidět jak váš potomek, tak jeho kamarádi či spolužáci. S fotoaparátem zachytí skvělé snímky i při horším světle. Zařízení je totiž vybavené přísvitem.

Víceúčelový fotoaparát
Pokud si dítě nechce fotku vytisknout, může si ji uložit na microSD kartu o kapacitě až 32 GB. Fotoaparát mu umožní vytvářet nejen snímky v rozlišení až 8 MP, ale také videa. Pokud se začne váš potomek nudit, zahraje si dokonce jednu ze 4 her – například legendárního hada. Tím ovšem funkce fotoaparátu nekončí. Funguje totiž i jako MP3 přehrávač, do kterého uložíte oblíbené písničky.

Termopapír na fotky a samolepky
Součástí fotoaparátu jsou 2 role termopapíru a 1 role nalepovacího termopapíru. Váš potomek na ně tiskne své snímky. Pokud použije nalepovací termopapír, udělá si z fotografie samolepku. Tu si nalepí na sešit, na skříňku nebo třeba na nástěnku. Jedna role termopapíru vystačí na 80 fotek a role nalepovacího termopapíru vystačí na 30 samolepek.

Jak funguje termopapír?
Termopapír je speciální papír potažený chemickou látkou. Při vystavení teplu způsobuje změnu barvy. Chemické reakce, které umožňují tisk, jsou nevratné. Časem a působením vnějších vlivů dojde postupně ke ztrátě barvy. Aby vám snímky co nejdéle vydržely krásné a výrazné, uchovávejte je co nejdále od zdrojů tepla (ideální teplota je cca 15 °C až 25 °C) a chraňte je před přímým světlem a vlhkostí.

Specifikace
Značka: Lamax
Model: InstaKid1 Blue
Určení: digitální fotoaparát
Displej: 2,4" IPS
Rozlišení fotografie: až 8 MP
Formát fotografie: JPG
Rozlišení videa: 1080p – 1 920 x 1 080 (interpolované), 720p – 1 280 x 720 (reálné)
Formát videa: AVI
Hry: 4
Foto rámečky: 18
Efekty: 8
Filtry: 5
Napájení
Baterie: 800 mAh
Nabíjení: USB-C
Paměť: microSD až 32GB
Funkce
Tisk ve stupních šedi
Jehličkový tisk
Hustota tisku
Přísvit
Hudba
Cyklické nahrávání
Fyzické parametry
Barva: modrá
Hmotnost: 230 g
Rozměry: 86,8 x 89,8 x 53 mm
Obsah balení
1x kamera
2x role termopapíru
1x role nalepovacího termopapíru
1x nabíjení USB-C kabel
1x řemínek
1x návod
1x bezpečnostní instrukce

Podobné zboží