K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Emos Silikonová páska vulkanizační 25mm / 3m černá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Emos
Kód: OSIZ253VS
P/N: 2003250320
Dostupnost: 1 kus
188,76 Kč s DPH
Silikonová páska vulkanizační 25mm / 3m černá
Vulkanizační páska se schopností tzv.samosmrštění . Tato kvalitní izolační páska odolává povětrnostním podmínkám a je vodotěsná.

Chtěli byste mít doma všestranného pomocníka, který vám pomůže zvládnout opravu prasklého potrubí nebo zaizolovat poškozený elektrický kabel? Silikonová vulkanizační páska F52503 poskytuje univerzální možnost použití.
Materiál ze silikonu zajišťuje izolaci proti vodě, ochranu proti korozi a je přizpůsobený pro spojování i opravování kabelů. Voděodolný a tlaku-vzdorný F52503 s šířkou 25 mm a délkou 3 m se perfektně hodí pro práci na zahradě, v dílně i při běžném použití v domácím prostředí.
Zajistěte si bezpečnost v celé domácnosti a izolujte volně visící elektrické kabely!

Páska odolává vysokým tlakům a je tepelně odolná až do 260 °C. Můžete ji aplikovat na všechny materiály odtokového potrubí, použít k opravě tlakových hadic nebo pro izolaci elektrických kabelů. Lehkým natažením a následným překrytím 2/3 jedné vrstvy přes druhou vznikne dokonalé utěsnění.
Páska vyniká odolností vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám a je tak vhodná pro základní ochranu různých druhů spojení ve venkovních i vnitřních instalacích.

Tato "SOS páska" je přizpůsobena každému prostředí. Díky vodotěsnému spoji je ideální pro eliminaci netěsností například u odtoků v domácnostech, může být použita i na opravu pod hladinou vody a být vystavena dlouhodobému ponoření. Pro aplikaci okolo potrubí dosahuje její tlaku-vzdornost a odolnost maximální výši tlaku až 8 atm/0,8 MPa.

Silikonová páska vyniká svou funkcí samo-smrštění, díky které dokonale obepne a utěsní kritické místo opravy. Potřebujte pásku z izolovaného místa sejmout? Její odstranění je velmi snadné a odříznutím se krásně oddělí od povrchu v podobě celistvé hmoty.

typ pásky silikonová vulkanizační
šířka pásky 25 mm
délka návinu 3 m
tloušťka pásky 0,60 mm
barva černá
prodloužení minimálně až 400 %

Podobné zboží