K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Emos Izolační páska samovulkanizační 19mm / 10m černá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Emos
Kód: OSIZ1910VUL
P/N: 2003191020
Dostupnost: Není skladem
107,69 Kč s DPH
Vulkanizační páska se schopností tzv.samosmrštění. Tato kvalitní izolační páska odolává povětrnostním podmínkám a je vodotěsná.

Chtěli byste mít doma všestranného pomocníka, který vám pomůže zvládnout opravu prasklého potrubí nebo zaizolovat poškozený elektrický kabel? Páska F51912 ze 100 % kaučuku poskytuje univerzální možnost použití.
Její materiál spolehlivě izoluje proti vodě, chrání proti korozi a je přizpůsobený pro spojování i opravování kabelů. Voděodolný F51912 s šířkou 19 mm a délkou 10 m se perfektně hodí pro práci na zahradě, v dílně i při běžném použití v domácím prostředí.
Vytvořte si dokonalý spoj, který vznikne překrytím 50 % plochy předchozí vrstvy návinu pásky při aplikaci. Zajistěte si bezpečnost v celé domácnosti a izolujte volně visící elektrické kabely!

Páska F51912 dokonale přilne ke každému povrchu a díky své funkci samo-smrštění krásně obepne a utěsní kritické místo opravy. Lehkým natažením pásky a následným překrytím jedné vrstvy přes druhou vznikne perfektní utěsnění.
Odolnost vůči vodě a povětrnostním podmínkám předurčují pásku pro základní ochranu spojů i ve venkovních instalacích.

Vulkanizační páska vyniká svou funkcí samo-smrštění, díky které dokonale obepne a utěsní kritické místo opravy. Potřebujete pásku z izolovaného místa sejmout? Její odstranění je velmi snadné a odříznutím se krásně oddělí od povrchu v podobě celistvé hmoty.
Vždy, když potřebujete pomoct s izolací konektorů, spojů a další elektroinstalace, mějte u sebe tohoto skvělého pomocníka!

typ pásky samovulkanizační páska
šířka pásky 19 mm
délka návinu 10 m
tloušťka pásky 0,76 mm
barva černá
prodloužení minimálně až 300 %
elektrická pevnost minimálně 14 kV/mm
rozsah instalačních teplot 5–95 °C
materiál lepidla guma
integrovaná textilní síťka ne
předpokládané použití těsnící práce, opravy
doporučená skladovací teplota -50 °C až +95 °C

Podobné zboží