K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Axtel Headsets M2 duo NC sluchátka s mikrofonem

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Axtel Headsets
Kód: ZSAX01
P/N: AXH-M2D
Dostupnost: Není skladem
Funkční a ekonomická sluchátka pro Vaše callcentrum či kanceláře.
3 034,81 Kč s DPH
ZSAX01
Axtel Headsets M2 duo NC sluchátka s mikrofonem

M2 duo NC headset je cenově přívětivé řešení, která zajišťuje pohodlnou práci v callcentrech nebo kancelářích s VoIP prostředím. Headset je vybaven QD konektorem který umožnuje sluchátka připojit do mnoha ústředen, pozemích linek, počítače nebo notebooku, mobilních a jiných zařízení. Jen si vyberete správný kabel z příslušenství.

Nejste li si jisti výběrem napište nám na ppolacek@softcom.cz a společně vybereme tu správnou variantu pro Vás.

M2 je profesionální headset pro kanceláře a kontaktní centra, který pomáhá snížit pořizovací náklady bez snížení kvality a odolnosti. Celá M2 řada má redukci ruchů a šumu mikrofonu pro zajištění správného pracovního prostředí a čisté komunikace.

Všechny headsety od společnosti Axtel mají v sobě zabudovanou ochranu sluchu uživatele před hlasitými zvuky, která zastavý každý zvuk hlasitější než 105 dB.

Díky ergonomicky propracovaným sluchátkům můžete pracovat volně rukama a přitom dodržovat správný posez a tím eliminovat bolest zad. Sluchátka jsou lehká aby nenamáhala Váš krk a umožnili hodiny a hodiny pohodlné konverzace. Měkké koženkové náušníky příjemně přilnou k uším uživatele a spolu s nastavitelnou pozicí mikrofonu tak zpříjemní Vaši komunikaci.

Citlivost mikrofonu - -50 ± 3db (0db = IV/Pa, 1kHz)
Frekvenční rozsah - 100 – 10 000 Hz
Dynamický rozsah - 90dB ± 2db
Impedance - 150 ± 15% ?
Maximální provozní teploty - +60oC ± 3oC
Minimální provozní teploty - -20oC ± 3oC
Úroveň akustické ochrany - 105 dB
Délka kabelu - 80 cm
Hmotnost - 82 g

Podobné zboží