K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech UC Zone Wireless Bluetooth

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: ZSLO058
P/N: 981-000914
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
5 227,20 Kč s DPH
Logitech Zone Wireless Plus náhlavní souprava Bluetooth, která vám díky svému designu umožní pracovat odkudkoli, s výjimečným zvukem, mikrofonem s funkcí ztlumení sklopením a bezdrátovým nabíjením Qi. Koncentrace při práci z domova může být v této době náročná záležitost. Náhlavní souprava Zone Wireless vám díky funkci aktivního potlačení šumu, která omezuje nechtěný okolní hluk, pomůže lépe se soustředit na daný úkol a zvýšit pracovní efektivitu. Berte ji jako osobní portál do světa akustického klidu uprostřed moře rušivého hluku. Stejné pracoviště, avšak s akustikou, kterou máte pod kontrolou.

Souprava Zone Wireless se vyznačuje intuitivním a jednoduchým rozhraním pro regulaci hlasitosti, přehrávání/pozastavení hudby a vytáčení/ukončování hovorů. Držák mikrofonu disponuje funkcí ztlumení sklopením, přičemž ovládací tlačítka umožňují snadný přístup k funkcím napájení, aktivního potlačení šumu a bezdrátového párování Bluetooth.

Technické parametry

Rozměry: 174,7 x 176,7 x 70,7 mm
Mikrofon: Všesměrové duální pole mikrofonů MEMS
Frekvenční rozsah (režim hudby): 30~13 kHz @ -10 dB
Frekvenční rozsah (režim hovoru): 100~8 kHz na TIA920
Baterie: Integrovaná baterie (lithium-iontová)
Životnost baterie (doba poslechu): 14 hod (ANC zap), 16 hod (ANC vyp)
Nabíjení: Podpora bezdrátového dobíjení Qi, Nabíjecí kabel USB-A do C: 130 cm
Verze Bluetooth: 5.0
Bezdrátový dosah: až 30 metrů (při přímé viditelnosti)

Podobné zboží