K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 8/256GB, Purple

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: TEXI590
P/N: 50821
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
9 120,02 Kč s DPH
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 8/256GB, Purple

Zaoblený 6,67" FHD+ CrystalRes AMOLED displej se 120Hz obn. fr. a jasem až 1 800 nitů
Plné pokrytí barevného prostoru DCI-P3 & trojitá certifikace TÜV Rheinland
Vzorkovací frekvence okamžitého dotyku 2 160 Hz
Vlajkový 8jádrový procesor MediaTek Dimensity 7200 Ultra
Profesionální trojice zadních fotoaparátů s hlavním 200MPx objektivem
Optická stabilizace obrazu & pokročilá technologie slučování pixelů
Umělecké rámování snímků & autentické filmové filtry s půvabnými akcenty
Přední 16MPx kamera s trendy efekty pro okouzlující selfies
Režim Game Turbo, hyper rychlé 5G sítě & nízkolatenční Wi-Fi 6
Stereo reproduktory se signaturním zvukem Dolby Atmos
Optická čtečka otisků & NFC čip pro komfortní bezkontaktní placení
Komplexní krytí vůči prachu a vodě dle certifikace IP68
Ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus
Velkokapacitní 5 000mAh baterie s turbo rychlým 120W nabíjením
Operační systém Android 13 s intuitivní nástavbou MIUI 14

Čistá fascinace. Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G.
Decentně zakřivená obrazovka s pozoruhodně tenkými rámečky. Prémiový, přepracovaný design s moderním kamerovým modulem. A tři ikonické barevné odstíny odrážející technologický šarm a minimalistickou eleganci. Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G je tu. Nově cílí na ještě širší publikum a přináší zcela jedinečné perspektivy pro práci s obsahem, procházení sociálních sítí, hraní her, osobitou tvorbu a fotografování. S podmanivým stereo zvukem Dolby Atmos, podporou nejrychlejších mobilních sítí, ultimátním 200MPx objektivem a sofistikovanou konstrukcí, jež vyniká excelentní odolností vůči prachu a vodě (certifikace IP68) a kterou také kryje prvotřídní ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus. Fotomobil Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G se pyšní ještě vyspělejším energetickým managementem a špičkovou 5 000mAh baterií s turbo rychlým 120W nabíjením (na 100 % v pouhopouhých 19 minutách), takže bude stát oddaně při vás každým okamžikem. I na pozadí těch nejnáročnějších výzev.

Jako ze snů.
Ještě více pohlcující zážitky máte nyní na dosah ruky. Vzrušující 6,67palcový CrystalRes AMOLED displej, jenž dosahuje vrcholného jasu až 1 800 nitů, servíruje s hedvábně hladkou, až 120Hz AdaptiveSync obnovovací frekvencí, 12bitovou barevnou hloubkou, platformou Dolby Vision a plným pokrytím kinematografického spektra DCI-P3 opulentní vizuální podívanou, která katapultuje jakýkoliv content na zcela novou úroveň. Surfujte internetem, poslouchejte milované podcasty, streamujte, vytěžte maximum z mnohovrstevnatého multitaskingu, nebo se naplno ponořte do nejdivočejších gamingových titulů. 8jádrový čip MediaTek Dimensity 7200 Ultra podává jedním slovem omračující výkony. Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G charakterizuje rovněž peckový kontrastní poměr 5 000 000:1, grandiózní 2 160Hz frekvence okamžitého dotyku či hned trojitá certifikace (Flicker Free, Circadian Friendly & Low Blue Light) od TÜV Rheinland. Budoucnost leží na špičce vašeho prstu. A to spolu s jistotou mimořádně šetrné péče o oči i při dlouhodobém sledování.



Poznejte privilegia profesionálních fotografů.
Ultra vysoké rozlišení s bezztrátovým zoomem. Revoluční způsob práce s obrazem. Kouzelné výsledky, které vypadají stejně dokonale v hledáčku jako na velkých obrazovkách. Eminentní 200MPx objektiv, jenž v sobě integruje poslední inovace z oblasti mobilního focení, využívá super světelnou clonu f/1,65, optickou stabilizaci, unikátní čočku s atomovou depozicí, důmyslný výpočetní engine Xiaomi Imaging i průlomový systém slučování pixelů. Jde jedním slovem o neuvěřitelný hardware, co vám pomůže využít na maximum každou fotografickou příležitost. I za tmy, ve stínech či v silném protisvětle a v hodně nepříznivých podmínkách. Zachyťte s mobilním telefonem Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G šmrnc a extravaganci dynamických akcí při sportovních událostech, zvěčňujte emotivní portréty kypící osobitými příběhy, rozšiřte své kreativní horizonty dechberoucími panoramaty krajin, nebo nasměrujete světla reflektorů přímo na sebe a ohromte přátele a followery nádhernými selfíčky. Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G je rovněž mimořádně zdatným 4K filmařem a prostřednictvím řešení ProCut zachovává i u oříznutých nebo výrazně přiblížených záběrů famózní ostrost se stále velkolepou kompozicí. Úroveň vlajkových lodí můžete nově přivítat i ve střední třídě smartphonů. Redmi Note 13 Pro+ 5G.

Podobné zboží