K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, 8/256GB, Black

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: TEXI585
P/N: 50839
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
7 859,20 Kč s DPH
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, 8/256GB, Black

Imerzivní 6,67" FHD+ CrystalRes AMOLED displej se 120Hz obn. fr. a jasem až 1 800 nitů
Plné pokrytí barevného prostoru DCI-P3 & trojitá certifikace TÜV Rheinland
Vzorkovací frekvence okamžitého dotyku 2 160 Hz
Nadupaný 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2
Profesionální trojice zadních fotoaparátů s hlavním 200MPx objektivem
Optická stabilizace obrazu, pokročilá technologie slučování pixelů & autentické filmové filtry
Přední 16MPx kamera s trendy efekty pro okouzlující selfies
Stereo reproduktory se signaturním zvukem Dolby Atmos
3,5mm jack, optická čtečka otisků & NFC čip pro komfortní bezkontaktní placení
Možnost navýšení kapacity vnitřního úložiště až o 1 TB (s microSD kartou)
Komplexní krytí vůči prachu a vodě dle certifikace IP54
Ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus
7,98 mm tenká & 187 g lehká konstrukce
Velkokapacitní 5 100mAh baterie s turbo rychlým 67W nabíjením
Moderní operační systém Android 13 s intuitivní nástavbou MIUI 14

Epesní trumfy. Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G.
Ultratenké rámečky. Prémiový, přepracovaný design. Tři ikonické barevné odstíny odrážející technologický šarm a minimalistickou eleganci. Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G je tu. Nově cílí na ještě širší publikum a přináší zcela jedinečné perspektivy pro práci s obsahem, procházení sociálních sítí, hraní her, osobitou tvorbu a fotografování. S podmanivým stereo zvukem Dolby Atmos, podporou nejrychlejších mobilních sítí, ultimátním 200MPx objektivem a úžasně tenkou konstrukcí, pouhých 7,98 mm, jež navíc vyniká rezistencí vůči prachu a vodě a kterou také kryje prvotřídní ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus. Smartphone Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G se pyšní ještě vyspělejším energetickým managementem a špičkovou 5 100mAh baterií s turbo rychlým 67W nabíjením (na 100 % v pouhých 44 minutách), takže bude stát oddaně při vás každým okamžikem. I na pozadí těch nejnáročnějších výzev.

Magické světy.
Ještě více pohlcující zážitky máte nyní na dosah ruky. Vzrušující 6,67palcový CrystalRes AMOLED displej, jenž dosahuje vrcholného jasu až 1 800 nitů, servíruje s hedvábně hladkou, až 120Hz AdaptiveSync obnovovací frekvencí, 12bitovou barevnou hloubkou, platformou Dolby Vision a plným pokrytím kinematografického spektra DCI-P3 opulentní vizuální podívanou, která katapultuje jakýkoliv content na zcela novou úroveň. Surfujte internetem, poslouchejte milované podcasty, streamujte, vytěžte maximum z mnohovrstevnatého multitaskingu, nebo se naplno ponořte do divokých gamingových titulů. 8jádrový čip Snapdragon 7s Gen 2 podává jedním slovem epické výkony. Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G charakterizuje rovněž peckový kontrastní poměr 5 000 000:1, grandiózní 2 160Hz frekvence okamžitého dotyku či hned trojitá certifikace (Flicker Free, Circadian Friendly & Low Blue Light) od TÜV Rheinland. Budoucnost leží na špičce vašeho prstu. A to spolu s jistotou mimořádně šetrné péče o oči i při dlouhodobém sledování.



Dvě stě. Milionů. Pixelů. Připraveni?
Křišťálově čisté detaily. Revoluční způsob práce s obrazem. Eminentní 200MPx objektiv, jenž v sobě integruje poslední inovace z oblasti mobilního focení, využívá super světelnou clonu f/1,65, optickou stabilizaci, unikátní čočku s atomovou depozicí, sofistikovaný výpočetní engine Xiaomi Imaging i průlomový systém slučování pixelů. Jde jedním slovem o neuvěřitelný hardware, co vám pomůže využít na maximum každou fotografickou příležitost. I za tmy, ve stínech či v silném protisvětle. Zachyťte s mobilním telefonem Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G šmrnc a extravaganci dynamických akcí při sportovních událostech, zvěčňujte emotivní portréty kypící osobitými příběhy, rozšiřte své kreativní horizonty dechberoucími panoramaty krajin, nebo nasměrujete světla reflektorů přímo na sebe a ohromte přátele a followery nádhernými selfíčky. Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G je rovněž mimořádně zdatným 4K filmařem a prostřednictvím řešení ProCut zachovává i u oříznutých nebo výrazně přiblížených záběrů famózní ostrost se stále velkolepou kompozicí. Éra profesionální tvorby přichází.

Podobné zboží