K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Redmi Note 13 5G, 8/256GB, Blue

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: TEXI580
P/N: 51368
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
6 234,17 Kč s DPH
Xiaomi Redmi Note 13 5G, 8/256GB, Blue

Imerzivní 6,67" FHD+ AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí a jasem až 1 000 nitů
Plné pokrytí barevného prostoru DCI-P3 & trojitá certifikace TÜV Rheinland
Výkonný 8jádrový procesor MediaTek Dimensity 6080 s podporou moderních 5G sítí
Profesionální trojice zadních fotoaparátů s hlavním 108MPx objektivem
Přední 16MPx kamera s trendy efekty pro okouzlující selfies
Stereo reproduktory se signaturním zvukem Dolby Atmos
3,5mm jack, optická čtečka otisků & NFC čip pro komfortní bezkontaktní placení
Možnost navýšení kapacity vnitřního úložiště až o 1 TB (s microSD kartou)
Komplexní krytí vůči prachu a vodě dle certifikace IP54
Ochranné sklo Corning Gorilla Glass 5
7,6 mm tenká & 174,5 g lehká konstrukce
Velkokapacitní 5 000mAh baterie s rychlým 33W nabíjením
Moderní operační systém Android 13 s intuitivní nástavbou MIUI 14

Oslnivé upgrady. Xiaomi Redmi Note 13 5G.
Ultratenké rámečky. Prémiový, přepracovaný design. Tři ikonické barevné odstíny odrážející technologický šarm a minimalistickou eleganci. Xiaomi Redmi Note 13 5G je tu. Nově cílí na ještě širší publikum a přináší zcela jedinečné perspektivy pro práci s obsahem, procházení sociálních sítí, hraní her, osobitou tvorbu i fotografování. S podmanivým stereo zvukem Dolby Atmos, podporou nejrychlejších mobilních sítí a úžasně tenkou konstrukcí, pouhých 7,6 mm, jež navíc vyniká rezistencí vůči prachu a vodě a kterou také kryje prvotřídní ochranné sklo Corning Gorilla Glass 5. Smartphone Xiaomi Redmi Note 13 5G se pyšní ještě vyspělejším energetickým managementem a špičkovou 5 000mAh baterií s rychlým 33W nabíjením, takže bude stát oddaně při vás každým okamžikem. I na pozadí těch nejnáročnějších výzev.

Snít a inspirovat.
Ještě více pohlcující zážitky máte nyní na dosah ruky. Vzrušující 6,67palcový AMOLED displej, jenž dosahuje vrcholného jasu až 1 000 nitů, servíruje s hedvábně hladkou, až 120Hz AdaptiveSync obnovovací frekvencí a plným pokrytím kinematografického spektra DCI-P3 opulentní vizuální podívanou, která katapultuje jakýkoliv content na zcela novou úroveň. Surfujte internetem, poslouchejte milované podcasty, streamujte, nebo se naplno ponořte do divokých gamingových titulů. Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 13 5G charakterizuje rovněž peckový kontrastní poměr 5 000 000:1 či hned trojitá certifikace (Flicker Free, Circadian Friendly & Low Blue Light) od TÜV Rheinland. Budoucnost zkrátka leží na špičce vašeho prstu. A to spolu s jistotou mimořádně šetrné péče o oči i při dlouhodobém sledování.



Dnem i nocí.
Vymazlená storíčka. Magické momenty vyvstávající z vašich příběhů i nejrozmanitějších nálad. To všechno pod hávem efektních kontur, jaké přináší pokročilá optika velkolepého 108MPx objektivu. Chytrý mobilní telefon Redmi Note 13 5G zachytává s trojicí zadních čoček, průkopnickým obrazovým systémem Xiaomi Imaging Engine a bezztrátovým zoomem dokonale jasně i ty nejjemnější detaily napříč nepřeberným množstvím scén a situací. Přibližte si klíčový okamžik a mistrovskou akci u oblíbené sportovní události, zvěčněte show světel a stínů v přítmí či za soumraku, odhalte tisíce podob krásy při snímání krajin a přírodních panoramat, nebo zaujměte kamarády božími portréty a barvami hrajícími selfíčky. Xiaomi Redmi Note 13 5G rozzáří díky síle výpočetní fotografie a řadě autentických filmových filtrů jakýkoliv záběr neuvěřitelnou čistotou a impozantními vibes. Protože na vašich vzpomínkách záleží.

Podobné zboží