K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Mi Smart LED Bulb, Warm White

Záruka: 36 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: OSZAL604
P/N: 6934177716546
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
238,98 Kč s DPH
Xiaomi Mi Smart LED Bulb White. Pomocí inteligentního ovládání přes aplikaci Xiaomi Home App / Mi Home App můžete ovládat a nastavovat funkce žárovky jako je nastavení časování, ovládání více světelných skupin či režim východu slunce. Pokud patříte mezi ty zapomnětlivé, ani to není problém. Po odchodu z domu si snadno v mobilu podíváte, zda jste světla nezapomněli vypnout. Pokud ano, nebude nic lehčího, než je vypnout pohodlně například z práce. Nastavit můžete také jas a teplotu barev, podle nálady nebo situace.

Do aplikace si můžete přednastavit čtyři předvolby osvětlení a síly jasu, což vám ještě zjednoduší její používání. Ve vteřině si tak víte přizpůsobit světlo při stmívání nebo špatném počasí. Žárovka snadno spolupracujte s Google Assistant, či Amazon Alexa. Použijte tak hlas pro zapnutí nebo vypnutí světla, změnu barvy, teploty barev a jasu.

Technické parametry

Energetická třída: A+
Jmenovitý výkon: 9W
Jmenovitý tok světla: 80-950 lm
Teplota barev: 1700 - 6500K
Životnost: 25 000 hodin / 12 500 cyklů on/off
Závit: E27
Připojení: WiFi 802.11b/g/n

Podobné zboží