K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Mi Cordless Precision Screwdriver Kit

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: XIAM181
P/N: 36013
Dostupnost: 5 kusů
1 017,03 Kč s DPH
Elektrický šroubovák s 24 bity. Hliníkové tělo, vestavěná Li-ion baterie s vysokou výdrží až na 400 šroubů. Vhodné na elektroniku, opravy drobných spotřebičů apod. Součástí balení je šroubovák, nabíjecí USB-C kabel, vyměnitelné bity, hliníkové pouzdro.

Kompaktní design a extra dlouhá výdrž baterie
Šroubovák má průměr hřídele pouhých 16,4 mm. Vestavěná dobíjecí lithiová baterie je výkonná a má dlouhou životnost a dokáže zpracovat více než 400 přesných šroubů na jedno plné nabití.

Pouzdro z hliníkové slitiny
Úložné pouzdro i tělo šroubováku jsou vyrobeny z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, takže se pohodlně drží. Eloxovaná povrchová úprava je protiskluzová a odolná proti potu a je méně náchylná k rezivění.

Intuitivní design tlačítka
Naučte se jej používat během okamžiku: Jednoduše stiskněte přední tlačítko R pro zašroubování a zadní tlačítko L pro odšroubování. Tlačítko je vyrobeno z měkké pryže TPU a vyžaduje jemný tlak prstů, což šetří vaši energii při dlouhém ovládání.

Magnetická tlačná vyskakovací skříňka
Magnetický vyskakovací úložný box obsahuje 24 přesných bitů.

24 přesných ocelových šroubovacích bitů S2 v 9 hlavních typech
24 vysoce kvalitní šroubovací bity z nástrojové oceli S2. Jsou odolné, houževnaté a mají tvrdost až 60HRC. Jsou ideální pro demontáž a montáž většiny standardní elektroniky a nových malých domácích spotřebičů.

Dvoustupňové přesné nastavení točivého momentu
“ I ” 0,05Nm lze použít pro přesné předměty, jako jsou mobilní telefony, hodinky, brýle atd..
“ II ” 0,2Nm lze použít v chytrých reproduktorech, noteboocích a dalších elektronických výrobcích.
“ • ” Vypnutí napájení zabraňuje náhodném spuštění a usnadňuje ruční šroubování.

Univerzální nabíjecí port typu C
Nabíjecí port Type-C je kompatibilní s nabíjecími kabely oblíbených elektronických produktů, takže nabíjení je pohodlnější. Indikátory vedle nabíjecího portu vás okamžitě upozorní, když je baterie vybitá a zobrazí stav nabíjení.

Balení obsahuje
Šroubovák
Nabíjecí USB-C kabel
Vyměnitelné bity
Hliníkové pouzdro

Podobné zboží