K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xbox Series Bezdrátový ovladač, tmavě modrá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Microsoft
Kód: HKXBOX00245
P/N: QAU-00130
Dostupnost: 1 kus
1 554,25 Kč s DPH

Seznamte se s novým designem bezdrátového herního ovladače Stormcloud Vapor pro Xbox. Připravte se na nová dobrodružství; díky jeho texturovanému povrchu spouští, tlačítek a zadního krytu dalším prvkům se vám bude hrát ještě lépe než kdy předtím. Hrajte na konzoli a na počítači.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Hlavní přednosti




  • Dynamický a originální spirálovitý vzor v modré barvě

  • Texturovaný povrch spouští, tlačítek a zadního krytu

  • Pogumované rukojeti

  • Mapování tlačítek

  • Technologie Bluetooth



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Pochlubte se



Gamepad obsahuje tlačítko Sdílet pro sdílení veškerého odehraného obsahu včetně snímků obrazovky a nahrávek. Pochlubte se svými výsledky ostatním kdykoliv se vám zachce.



Nová úroveň hraní



Okořeňte si hraní proti soupeřům s bezdrátovým ovladačem pro Xbox – Stormcloud Vapor zahrnující dynamický modrý spirálovitý vzor, který je na každém ovladači originální, a pogumovanými modrými úchopy s kosočtvercovou texturou na zadní straně krytu. Rychle párujte, hrajte a přepínejte mezi konzolí, počítačem a mobilním zařízením.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Ovládněte hru



Hybridní směrový ovladač vám napomůže k přesnějšímu míření, a tím podání preciznějšího výkonu. Vyšší citlivost směrového ovladače umožňuje rychlejší ovládání pohybu do všech směrů. Texturovaný povrch na spouštích, tlačítkách a zadním krytu rovněž přispěje k podání lepších výkonů.



Široká kompatibilita



Zahrnuje technologie Xbox Wireless a Bluetooth pro bezdrátové hraní na konzolích, počítačích s Windows 10/11, mobilních telefonech a tabletech. Do 3.5mm stereofonního konektoru můžete připojit libovolná kompatibilní sluchátka s mikrofonem.




  • Připojte se ke konzolím Xbox pomocí Xbox Wireless

  • Připojení přes Bluetooth je určeno pro PC s Windows 10/11 a tabletům s Androidem nebo iOS



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Klíčové vlastnosti



Bezdrátový herní ovladač pro Xbox v inovovaný designu. Kompatibilní s konzolemi Xbox Series X a Xbox One / PC s Windows / Android / iOS. Vyladěná ergonomie. Texturované rukojeti. Vyhrazené tlačítko Sdílet. Podpora Bluetooth, obsahuje 3.5mm jack konektor. Funkční na baterie typu AA.


Podobné zboží