K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • WENGER LEGACY - 16" dvojitá brašna na notebook, černá/šedivá
  • 1

WENGER LEGACY - 16" dvojitá brašna na notebook, černá/šedivá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Wenger
Kód: NOBRWE0048
P/N: 600648
Dostupnost: Není skladem
1 656,49 Kč s DPH

Dvojitá brašna WENGER LEGACY



Na první pohled pohodlná, moderní a sympatická dvojitá brašna pro každodenní nošení. Každý notebook nebo tablet bude díky polstrovanému a podšitému vnitřku s trojitou ochranou proti poškození jako v bavlnce a vaše rameno nepocítí zátěž! Popruh je precizně zpevněn a zaručuje soudržnost a neprotržení! Originálně řešěné přihrádky poskytují solidní prostor pro dokumenty, knihy či oblíbený časopis. Jednoduchý a přesto rafinovaný styl si jednoznačně zamilujete.



 



Ochraní vše, na čem vám záleží



Brašna je uzpůsobena na nošení notebooků, tabletů či čteček a proto zcela splňuje požadavky na ochranu těchto ne levných produktů. Nemusíte se obávat poškrábaní ani jiného poškození. Vnitřní prostor je dokonale organizován a přizpůsoben určeným předmětům. Díky prostoru navíc brašna pojme skutečně mnoho potřeb.



Optimální objem i velikost



Kapacita brašny LEGACY o objemu 15 litrů a velikost 16" je zcela dostačující pro přenos zmíněných elektronických pomůcek a zároveň přesně taková, aby zaručila stabilitu věcí v brašně.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



Wenger – záruka tradice a kvality



Švýcarská značka Wenger se v začátcích proslavila výrobou kapesních nožů, které po čase dodávala švýcarské armádě. Postupem času rozšířila své služby o sortiment sportovně-elegantních hodinek známých po celém světě. Ani tento krok však nebyl poslední! Wenger neusnul na vavřínech a pokračoval dále ve výrobě kvalitního a originálního zboží. V současné době je spojován nejen s noži a hodinkami, ale též s outdorovým vybavením, praktickými batohy a stylovými brašnami na notebooky, tablety či cestovními zavazadly propracovanými do posledního detailu. Wenger je značka tradice, spolehlivosti a záruky nejvyšší kvality!



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



Klíčové vlastnosti



Originální dvojitá barašna LEGACY umožňuje nosit elektroniku o velikosti 16" a disponuje 15 l objemem. Perfektní vnitřní organizátor s kvalitní podšívkou a důmyslnou trojitou ochrannou vrstvou zamezuje poškození uložených věcí. Optimální je také hmotnost brašny, která činí 1,12 kg na rozměry 39X 30 X 13 cm. Oddaně slouží svému nositeli i pokladům, které do něj vložil.



Podobné zboží