K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

TRUST zvukový systém Tytan 2.1 Speaker Set 60W černý

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Trust
Kód: RETR020
P/N: 19019
Dostupnost: 5 kusů
Výkonná reprosoustava v provedení 2.1, celkový výkon 60W RMS (maximálně až 120W), věrné podání zvuku a hluboké basy, ovládání hlasitosti a basů reproduktorů i vypínač na boční straně dřevěného subwooferu, kabelové ovládání pro připojená sluchátka nebo MP3
1 471,36 Kč s DPH
RETR020
TRUST zvukový systém Tytan 2.1 Speaker Set 60W černý

Reproduktory se mohou pochlubit velmi stylovým designem v černo-šedivé barvě doplněný o červené středy membrán. Jedná se o provedení 2.1, které představuje dva snadno přenosné satelity s výkonným subwooferem a velmi zajímavým výkonem.

Hlasitost i nastavení basů provedete velmi jednoduše prostřednictvím otočných knoflíků integrovaných na boční straně subwooferu. Nastavení potřebné hlasitosti a úrovně basových tónů, tak máte velmi jednoduše po ruce a zvýšené uživatelské pohodlí podpoří i praktické drátové ovládání hlasitosti pro připojená sluchátka nebo přehrávač iPod/mp3.

Reproduktory se k počítači a jiným přístrojům připojují prostřednictvím klasického 3.5 mm jack konektoru. Instalace repráčků je velice jednoduchá, stačí je pouze zapojit do přístroje a ten si již sám najde nejvhodnější ovladač pro používání.

Vysoce kvalitní zvuk s kvalitními basy zajistí zabudované zvukové měniče, které disponují celkovým výkonem 60 W RMS nebo maximálně 120 W. Dřevěné provedení subwooferu umocňuje basové tóny a redukuje nežádoucí zvuky způsobené chvěním těla reproduktoru. Napájení je u tohoto modelu řešené klasicky z elektrické sítě.

Rozměry subwoofer: 25 x 25 x 25 cm
Rozměry satelity: 20 x 10 x 10 cm
Hmotnost 4.9 kg
Obsah balení:

Reproduktory s kabely
Subwoofer s napájecím kabelem
Dálkové ovládání s kabelem
Uživatelská příručka
Systémové požadavky:

3.5 mm audio konektor
Připojení do elektrické zásuvky

Podobné zboží