K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • TRUST mikrofon Primo Microphone
  • 21674-02.jpg
  • 21674-03.jpg
  • 21674-04.jpg

TRUST mikrofon Primo Microphone

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Trust
Kód: ZMTR012
P/N: 21674
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Stolní mikrofon na stojánku s nastavitelným sklonem. Pro připojení je zde 1,8m dlouhý kabel zakončený 3,5 mm jack konektorem.
89,00 Kč s DPH
TRUST mikrofon Primo Microphone



Hovořte s přáteli, hrajte hry nebo nahrávejte videa, to vše jednoduše a pohodlně s tímto stolním mikrofonem Trust Primo.

Mikrofon má nastavitelný sklon, takže si ho můžete snadno přizpůsobit podle svých potřeb a díky své malé velikosti nezabírá ani moc místa na vašem pracovním stole.





Vysoce citlivý stolní mikrofon Trust Primo.

Jednoduchý na ovládání, nenáročný na prostor a další vybavení, to jsou společně s nízkou cenou jeho hlavní přednosti. Odnímatelný stojánek s otočným kloubem vám umožní nastavit si úhel snímání, jak potřebujete.



Jednoduchý a účelný po všech stránkách

Do počítače mikrofon zapojíte pomocí 3,5 mm konektoru, kterým je zakončen 1,8 m dlouhý, napevno připojený kabel. Nemusíte nic instalovat, mikrofon je ihned připraven k použití.



Součástí balení je rozbočovač jacku, který vám umožní do kombinovaného jacku ve vašem notebooku či stolním počítači zapojit zvlášť mikrofon a sluchátka, případně externí reproduktory.





* Frekvenční odezva 100 Hz až 12 kHz

* Impedance 2,2 kOhm

* Připojení k počítači pomocí 3,5 mm jacku

* Stolní stojánek s možností nastavení úhlu

* Rozbočovač do kombinovaného jacku v balení

Podobné zboží