K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Thrustmaster Joystick T-FLIGHT HOTAS 4 pro PS4 a PC

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Thrustmaster
Kód: JOTM072
P/N: 4160664
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
1 944,47 Kč s DPH
Kompletní výbava pro létání - Thrustmaster T.Flight HOTAS 4
Společnost Thrustmaster je pojem mezi výrobci herního příslušenství pro různé platformy - pro osobní počítače, Playstation, PSP, Wii či Xbox. Jedná se např. o gamepady, joysticky, volanty či zvukové systémy s provedením ve velmi vysoké kvalitě.

Thrustmaster T.Flight HOTAS 4 je joystick leteckého ovládání určený pro PS4. Toto ovládací zařízení je reálné velikosti a součástí je i plně odnímatelný pedál, takže k ovládání letounu získáte celou potřebnou výbavu.

Dokonalý ergonomický joystick
Bojujte ve vzduchu, prozkoumejte krásy vesmíru, létejte s civilním letadlem. Vše je možné! Díky ergonomickému designu se joystick Thrustmaster T.Flight HOTAS 4 vždy přizpůsobí tupu letadla. Vy vždy získáte neuvěřitelně realistický zážitek.

Vaše ruka bude navíc vždy ve stabilní a uvolněné pozici, díky velké a pohodlné opěrce. Snadno tak zareagujete na nejjemnější pohyby. Nastavitelný odpor pak umožní nastavení joysticku tak, aby vyhovoval vašim potřábám a preferencím.

Plně odnímatelný plynový pedál
Ovládejte snadno i rychlost vašeho letounu, díky odnímatelnému pedálu, reálné velikosti. Existují dva způsoby použití!

Odpojte ho od joysticku, získáte tak realistické podmínky pro pilotování.
Připojte ho k joysticku, získáte tak lepší stabilitu a méně zabraného prostoru.

Dvojitý kormidlový systém
Neboli funkce ovládání kormidla. Ve skutečném letadle je kormidlo ovládáno pedály, které jsou schopny ho otáčet kolem své osy, tedy zahýbání doprava a doleva. Na joysticku je tato funkce realizována otáčením rukojeti nebo progresivním sklopením páky.

Klíčové vlastnosti
Joystick leteckého ovládání. Určen pro PS4 PRO. Reálná velikost. Kompletní výbava pro létání. Plně odnímatelný pedál v reálné velikosti. 5 os, 12 akčních tlačítek, spoušť, 1 všesměrový kloboučkový přepínač (navigace / panoramatický pohled). Snadno dostupná tlačítka. Vestavěné oficiální tlačítko pro PlayStation4 – umožňuje přístup k funkcím, přepínání mezi hrou a systému, navigaci v systémovém menu a další. Ergonomický design. Nastavitelný odpor joysticku. Široká opěrka ruky. Zatížená základna zaručuje zvýšenou stabilitu. Funkce rudderu (kormidla).

Technické specifikace
Parametry
Počet tlačítek: 13
Určeno pro: PC, PS4
Další informace
Výrobce: Thrustmaster
Kód výrobce: 4160664
EAN: 3362934110093
Stránky výrobce: thrustmaster.com
Spolehlivost: 100 %

Podobné zboží