K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

The Order: 1886 PS4

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP4012
P/N: PS719284994
Dostupnost: Není skladem
379,01 Kč s DPH
GAP4012

The Order: 1886 PS4



Pro hraní této hry je možná nutné vlastnit placený účet Playstation Plus. Tuto nutnost pro danou hru prosím zkontrolujte na stránkách výrobce hry.


Datum vydání: 20.2.2015

The Order: 1886 přepisuje historii představením unikátních vizí Viktoriánské éry Londýna, kde mýty a technologie existují společně. Jako člen elitního řádu rytířů, vejděte do staletí staré války, která změní historii navždy.


Alternativní historie-The Order: 1886 umožňuje hráčům objevit unikátní verzi Viktoriánského Londýna, kde se technologie a nadpřirozeno setkávají. Budete moci využívat pokročilé zbraně a vymoženosti, které sice v té době neexistovaly, ale realističnost hry Vám dá dojem, že jsou velmi skutečné a uvěřitelné.
Historická mytologie-Hra představuje unikátní mytologii, která se sjednocuje se skutečnou historií (skutečná místa, postavy a události) se zápletkami příbuzných mýtů a legend, které vytvářejí alternativní historii k té, kterou známe dnes.
Video zážitek-Provedení video sekvencí je navrženo tak, aby napodobilo strukturu filmu, a využívá reálný film a kinematografické technologie, které ještě více zdůrazňují dramatický charakter a realismus hry.
Kvalitní vývojářský tým-Ready at Dawn Studios mají za sebou úspěšné série jako Daxter či God of War. Studio je známé tím, že tlačí hardware na jeho hranice a využívá maximum potenciálu, který přeměňuje v neuvěřitelný zážitek.




Podobné zboží