K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • TCL MOVETIME Family Watch 40, Pink
  • 196.JPG
  • 197.JPG
  • 198.JPG

TCL MOVETIME Family Watch 40, Pink

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: OEM
Kód: FIT0196
P/N: NEHOALMT40052
Dostupnost: 5 kusů
2 377,65 Kč s DPH
TCL MOVETIME Family Watch 40
Moderní dětské hodinky vám umožní mít neustálý přehled o aktivitách i pohybu vašeho dítěte. Zároveň mu poskytnete pocit naprosté samostatnosti, který je pro děti velmi důležitý. Hodinky využívají k lokaci signál GPS, AGPS, Glonass, Beidou, Wi-Fi, pohybový senzor, Bluetooth, jejichž pomoci budete vždy znát jejich přesnou polohu s následným zasláním přesných souřadnic do nastavené mobilní sítě.

Funkce 4G videohovoru
Volitelná bezpečnostní zóna
Historie polohy
Posílání i příjem sms zpráv
1,3” barevný dotykový displej
Voděodolné provedení
GPS, AGPS, Glonass, Beidou, Wi-Fi, pohybový senzor, Bluetooth
Příjemný materiál
Pro váš klid a potřeby dětí
Díky datovému připojení 4G a integrované kameře můžete s dítětem kdykoliv mluvit prostřednictvím video hovoru. Pokud hovor není nutný, můžete kdykoliv napsat sms zprávu, na kterou mohou děti obratem a snadno odpovídat nebo vám jednoduše zprávu napíšou oni sami. Díky pokročilé geolokaci, máte přesné informace o pohybu a poloze dítěte. Víte naprosto přesně zda dorazilo tam, kam mělo namířeno. Funkce historie polohy vám zobrazí přesné záznamy všech míst, které dítě navštívilo včetně použitých tras.

Bezpečná zóna + SOS tlačítko
Velmi praktická technologie, která vám pošle obratem informaci, pokud dítě vámi nastavenou oblast nebo zónu překročí. Na mobil vám přijde upozornění, že došlo k opuštění ohraničeného místa. V mapě můžete nastavit neomezený počet oblastí, kde se dítě pohybuje. Vždy budete informováni, zda dítě jde například k babičce správnou cestou a zda bezpečně dorazilo do cíle. SOS zavolání pomocí jedním tlačítkem je zárukou, že se vždy dozvíte vše důležité jako první.

Pohyb jako motivace
Hodinky počítají kroky a měří ušlou vzdálenost, což může být pěknou motivací k většímu a zdravějšímu pohybu dítka. Můžete tak mezi sebou závodit, kdo ušel delší trasu nebo kolik kalorií jste kdo spálil. V aplikaci si pak můžete výsledky denního pohybu prohlédnout a dítěti i dát lajk

Vyladěné funkce:
Krokoměr
Budík
Školní režim
Spojení s kamarády
Příjem a odesílá zpráv
Pořizování a sdílení fotografií
Fitness tracker
Počasí

Hodinky jsou vyrobeny z velice příjemných a zdravotně nezávadných materiálů. Jsou voděodolné což v případě dětí je velikou předností. Jsou vybaveny 1,3” přehledným dotykovým displejem s výměnnými tapetami. Rozměry jsou 45x39x14,6 mm. Barevné odstíny jsou připraveny pro slečny i chlapce. Zabudovaná baterie s kapacitou 600 mAh poskytuje dostatečnou výdrž.

Podobné zboží