Sous-vide univerzální vařič, jednoduchý a všestranný přístroj, používaný v profesionální gastronomii. Přesná kontrola teploty vody zajišťující perfektní výsledky při přípravě pokrmů. Vaření ve vakuu umožňuje přípravu jídel bez ztráty vůně a chutí hojně obsažených v mase, zelenině, rybách a dalších surovinách. Žádný jiný způsob přípravy neumožňuje tak šetrnou úpravu, která současně uchovává všechny chutě, jako právě Sous-vide.
Vysoce výkonný Sous-Vide vařič
Vodotěsný podle IPX 7
Ohřeje 30 litrů na teplotu 56°C za cca 45 min:
odchylka max. 0,1 °C
Cirkulace vody: 8 l/min
Osvětlený LED displej pro:
aktuální teplota
časovač až 99 h
Přesná elektronická regulace teploty až do 90°C
Mobilní použití, prostorově úsporné a praktické
Lze použít pro jakoukoli nádobu s hloubkou 15 cm a více
Přirozená chuť, ingredience a tvar jsou nejlépe zachovány touto metodou
Snadné čištění
příkon: 2000 W
Rozměry (VxŠxH): 37 x 9,5 x 16 cm
Váha: 2,3 kg