K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

SMART DRŽÁK DO VENTILACE AUTA S BEZDRÁTOVÝM NABÍJENÍM 15W SWISSTEN S-GRIP W2-AV5

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Swissten
Kód: TEOE94
P/N: 65010606
Dostupnost: 2 kusy
790,01 Kč s DPH

Magnetický držák do auta s bezdrátovým nabíjením SWISSTEN S-GRIP WM1-AV3 je určen pro instalaci do větrací mřížky. Držák disponuje |rychlým nabíjením s výkonem15W. Magnet je umístěn ve spodní části. Baleno v blistru Swissten.

Automatické zavírání

Držák je vybaven elektronikou, která detekuje přiložení smartphonu a držák sám telefon upevní. Po stisknutí elektronického tlačítka se telefon opět uvolní. Držák má integrovaný kondenzátor a tak lze smartphon několikrát uvolnit nebo upevnit i po zastavení vozidla a vypnutí motoru. Díky automatickému zavírání se snadno manipuluje se smartphonem jen jednou rukou.

Rychlé nabíjení

Vysoký výkon 15W umožní rychlé nabíjení všech smartphonů s bezdrátovým nabíjením když telefonujete a zároveň máte spuštěnou navigaci.

Umístění

Umístěním držáku do větrací mřížky získáte možnost mít smartphon v ideální vzdálenosti.

Připevnění

Držák se přichytí pevným zobáčkem do větrcí mřížky a navíc se upevní stabilizátorem. Tím se zvýší upevnění smartphonu a cestování je bezpečnější.

Podobné zboží