K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Sluchátka Soundeus Soundglasses 5S sportovní brýle se zabudovanými reproduktory

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: OEM
Kód: ZSOE533
P/N: Soundglasses 5S
Dostupnost: 1 kus
2 490,00 Kč s DPH
Stylové audiobrýle Soundglasses 5S přinášejí unikátní možnost poslechu hudby a telefonování, a to díky reproduktorům ukrytým v rámečku přímo u uší.

Technologie Audiorims® umožňuje poslouchat se Soundglasses hudbu, navigaci nebo telefonovat a zároveň mít přehled o tom, co se děje kolem.

Soundglasses 5S přinášejí ideální poměr kvality zvuku při zachování bezpečnosti. Posluchač tak dostatečně slyší zvuk z brýlí, ale zároveň neztrácí přehled o okolí. Dlouhodobé testování špičkovými sportovci i dalšími uživateli prokázalo atraktivitu a vhodnost tohoto řešení.

Styl, bezpečnost a praktičnost jsou hlavní vlastnosti audiobrýlí Soundglasses 5S. Proto chrání oči skvěle vypadajícím kvalitním metalickým oranžovým zorníkem s UVA/UVB 400 filtrem. Zorník lze navíc jednoduše vyměnit například za čirý, který je součástí balení. Vše v praktickém ochranném pouzdru s čistícím hadříkem a 3 nosníky různých velikostí pro maximální pohodlí.

Soundglasses 5S jsou opravdu odolné, jen tak se nezaleknou deště ani potu díky standardu IPX5 a nemusíte se o ně bát, pokud vám například spadnou na zem!

Audiorims® je technologie značky Soundeus pro reproduktorovou část rámečků audiobrýlí. Díky technologii Audiorims® jsou zvuk z audiobrýlí a úroveň jeho hlasitosti vyvážené se zachováním bezpečného průniku zvuků z okolí.Driver velikosti 16mm na každé straně rámečku je vyladěn pro optimální výkon s vyváženou spotřebou energie. Design rámečku s reproduktory je modelován s cílem omezit vliv proudícího vzduchu (např. na kole) na poslech a telefonování.

Obsah balení:• Produkt (rámeček s Golden Metallic zorníkem) • Čirý zorník navíc• Ochranné pouzdro • Set 3 náhradních nosníků (vel. S, M, L) • Čisticí hadřík • Dobíjecí kabel

Podobné zboží