K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Siemens Connected Home SSA911.02ZB, Zigbee termostická hlavice

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Siemens
Kód: NESI02
P/N: SSA911.02ZB
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
1 998,92 Kč s DPH

Siemens Connected Home SSA911.02ZB, Zigbee termostická hlavice.

Termoelektrický servopohon SSA911.02ZB je členem nové rodiny automatizace domácího vytápění Connected Home od společnosti Siemens.

Je určen pro řízení termostatických ventilů s připojením M30x1,5 (i jiných výrobců než Siemens). Ve vytápěcí soustavě tak reguluje průtok topné vody okruhem nebo radiátorem. Po připojení na ventil se sepne funkce automatické adaptace, která zajistí optimální zdvih a sílu. Maximální síla zdvihu je 90 N a zdvih 5 mm.

Servopohon je bezdrátový a napájený na baterie. Jeho instalace na ventil je velmi snadná. Po montáži se připojí na systém Connected Home díky bezdrátové komunikaci ZigBee 3.0. V systému spolupracuje s routerem ZigBee GTW100ZB, přes který je možné pohon ovládat z aplikace v mobilním telefonu.

Pohon v sobě má integrovaný regulátor PI a čidlo teploty, které měří teplotu v místnosti a hodnoty odesílá do mobilní apliakce.

Servopohon je možné nastavit i ručně. K tomu slouží tři tlačítka umístěná na těle pohonu a LCD displej, který přehledně zobrazuje jak nastavení, tak upozorňující hlášení a další. Tlačítko minus ubírá nastavenou teplotu, tlačítko plus naopak přidává. Prostřední tlačítko slouží k potrvzení a má na sobě LED kroužek pro indikaci stavu (červené/zelené světlo).











Vlastnosti:

Připojení a provoz společně se ZigBee routerem a spínací jednotkou systému Connected Home

Bateriové napájení běžnými články 1,5 V velikosti AA

Montáž na ventily s připojovacím závitem M30x1,5 mm

Nominální zdvih 5 mm

Síla pro ovládání ventilu 90 N

Automatická adaptace na ventil

Integrované teplotní čidlo a PI regulátor

Nastavení požadované teploty na pohonu nebo přes mobilní aplikaci











Obsah balení:

1x Regulační servopohon termostatického ventilu SSA911.01ZB

2 ks alkalické baterie AA (LR6)

Adapter pro ventily Danfoss (RA, RAV, RAVL)

Stručný návod (A5W00205935A)

 


Podobné zboží