K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Scheppach HCE 1600 - elektrická tlaková myčka 135 bar s příslušenstvím

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Scheppach
Kód: ZASCHEHCE1600
P/N: HCE1600
Dostupnost: Není skladem
2 579,01 Kč s DPH
Scheppach HCE 1600 - elektrická tlaková myčka 135 bar s příslušenstvím



Elektrická tlaková myčka, výkon 1600 W, tlak 135 barů, 8dílné příslušenství, připojovací prvky a hadice vybaveny rychlospojkami, samonasávací funkce, systém Autostop, madlo, velká kola.



Tlaková myčka Scheppach HCE 1600 je lehká a kompaktní myčka s bohatým příslušenstvím, se kterou lehce zvládnete všechny běžné úklidové práce kolem domu nebo dílny. Umytí auta, kola, zahradního nábytku, květináčů nebo zahradního náčiní a techniky se stane hračkou. Se standardně dodávaným čističem ploch není problém umýt dlažbu na verandě nebo podlahu v garáži.

S vhodnými nástavci vyčistíte zídku, verandu, příjezdovou cestu nebo spáry v zámkové dlažbě.



S váhou pouhých 7,5 kg a pojezdovými kolečky se s myčkou snadno manipuluje, přičemž silný motor o výkonu 1600 W a kvalitní kovové čerpadlo vyvinou maximální tlak až 135 barů.

Pro snadnou obsluhu jsou připojovací prvky a hadice vybaveny rychlospojkami.

Základní příslušenství, jako tlaková pistole, elektrický kabel a hadice se dají při skladování pohodlně umístit přímo v držácích na myčce.

Myčka je vybavena čerpadlem se samonasávací funkcí. Myčku tak lze připojit nejenom ke kohoutku s tlakovou vodou, ale myčka si může sama nasávat vodu z kbelíku, sudu nebo z jiné nádrže.

Nejste tak při mytí omezeni dostupností vody z běžného vodovodního řádu.

Stroj je rovněž vybaven systémem Auto stop, kdy se při uvolnění spínače na tlakové pistoli rovněž vypíná motor.

Pro snadnou manipulaci a transport je myčka vybavena madlem a dvěma velkými koly.



Výbava:

5 m tlaková hadice, nádržka 0,56 l na saponát s tryskou, čistič ploch, tlaková pistole s tryskou a prodlužovacím nástavcem, turbo tryska, mycí kartáč.


















Prodávající potvrzuje, že zboží bude způsobilé k použití pro obvyklý účel nebo si zachová obvyklé vlastnosti po dobu 24 měsíců od jeho převzetí kupujícím.

Záruční lhůtu lze u výrobků Scheppach prodloužit o 24 měsíců za předpokladu, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce ve 24. měsíci od data prodeje stroje na autorizovaný servis https://www.garland.cz/servisy/ .



Prodloužená záruka se týká pouze elektrických a benzínových strojů a přístrojů.

Pravidla prodloužené záruky zde.


Podobné zboží