K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Scheppach GS 55 elektrický nožový drtič větví 2400 W

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Scheppach
Kód: ZAGS55
P/N: 5904404901
Dostupnost: 1 kus
2 699,01 Kč s DPH
Scheppach GS 55 elektrický nožový drtič větví 2400 W



Scheppach GS 55 je praktický pomocník pro drcení zahradního odpadu, jako jsou větve prořezaných stromů nebo živých plotů, náletové dřeviny a podobný dřevní odpad.

Rozdrcený odpad lze využít pro účely kompostování, jako mulč nebo i jako palivo.

K drtiči je standardně dodávaný vak, do kterého lze štěpky zachytávat. Vak lze snadno k drtiči přichytit pomocí praktických úchytů.

Drtící ústrojí stroje je vybaveno dvěma kvalitními ocelovými noži, které lze brousit a docílit tak lepší ekonomiky provozu.

Drtič je vybaven silným motorem 2400 W chráněným proti přetížení kvalitní elektronikou.

Při blokaci nožů se motor automaticky zastaví.

Stroj je dále vybaven dalším náhradním vakem, pojezdovými koly a madlem pro snadný transport a tyčí na posunování větví.





Technické parametry:

Příkon 2400 W

Průměr větví 45 mm

Sběrný box/vak 45 l

Hmotnost 10,3 kg











Prodávající potvrzuje, že zboží bude způsobilé k použití pro obvyklý účel nebo si zachová obvyklé vlastnosti po dobu 24 měsíců od jeho převzetí kupujícím.

Záruční lhůtu lze u výrobků Scheppach prodloužit o 24 měsíců za předpokladu, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce ve 24. měsíci od data prodeje stroje na autorizovaný servis https://www.garland.cz/servisy/ .



Prodloužená záruka se týká pouze elektrických a benzínových strojů a přístrojů.

Pravidla prodloužené záruky zde.

Podobné zboží