K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Scheppach Air Force 2 - bezolejový kompresor

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Scheppach
Kód: ZAAIT002
P/N: Air Force 1
Dostupnost: 5 kusů
1 999,01 Kč s DPH
Scheppach Air Force 2 - bezolejový kompresor



Kompresor Scheppach AIR FORCE 2 je praktický, skladný, lehký, výkonný a bohatě vybavený pomocník vhodný do každé domácnosti, chaty, karavanu nebo lodě.

Díky velkému množství různých koncovek, silnému motoru a vysokému pracovnímu tlaku si hravě poradí s foukáním pneumatik motocyklů, kol, aut, terénních čtyřkolek, míčů, matrací, nafukovacích člunů, raftů apod.

Veškeré příslušenství, včetně elektrického kabelu, 3 m tlakové hadice, pistole s manometrem a devíti různých koncovek je chytře ukryto uvnitř kompresoru, takže se Vám nic neztratí.

Pohodlné madlo usnadní přenášení. Kompresor je vybavený nejmodernějším motorem s bezolejovou technologií.

Kontrola oleje, jeho doplňování nebo výměna tak vůbec není potřeba a kompresor je vždy připravený odvést svoji práci.

Jeho rozměry a váha pouhých 5,5 kg ho rovněž předurčují k využití při stanování, kempování a jiných outdoorových aktivitách.











Prodávající potvrzuje, že zboží bude způsobilé k použití pro obvyklý účel nebo si zachová obvyklé vlastnosti po dobu 24 měsíců od jeho převzetí kupujícím.

Záruční lhůtu lze u výrobků Scheppach prodloužit o 24 měsíců za předpokladu, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce ve 24. měsíci od data prodeje stroje na autorizovaný servis https://www.garland.cz/servisy/ .



Prodloužená záruka se týká pouze elektrických a benzínových strojů a přístrojů.

Pravidla prodloužené záruky zde.

Podobné zboží