K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Scheppach  AERO 2 SPADE Multifunkční pneumatický nástroj
  • ZAAIT107-01.jpg
  • ZAAIT107-02.jpg
  • ZAAIT107-03.jpg
  • ZAAIT107-04.jpg
  • ZAAIT107-05.jpg
  • ZAAIT107-06.jpg

Scheppach AERO 2 SPADE Multifunkční pneumatický nástroj

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Scheppach
Kód: ZAAIT107
P/N: AERO2SPADE
Dostupnost: 4 kusy
4 999,01 Kč s DPH
AERO2 SPADE - pneumatický multifunkční nástroj 5 v 1

S multifunkčním pneumatickým nástrojem Aero2 Spade od Scheppachu se stane mnoho těžkých úkolů výrazně snazšími. Kopání a rytí ve ztvrdlé zemině, vykopávání starých stromků a keřů, odstraňování starých povrchů, odsekávání dlaždic, bourací práce apod. budou s tímto nástrojem daleko méně náročné. Aero 2 Spade je vhodný pro hobby i profesionální zahradníky, pro řemeslníky ze stavebních oborů a pro všechny, kdo např. rekonstruují rodinný domek. Kompaktní design je příjemný na ovládání a není s ním problém dosáhnout i do těžko přístupných míst. Rukojeti mají gumový povrch tlumící vibrace. Rychloupínací systém výměny nástrojů umožňuje jejich snadnou a rychlou výměnu. Rovněž připojení ke kompresoru rychlospojkou je dílem okamžiku. Pět standardně dodávaných nástrojů od sekáčů přes škrabku až po rýč je zárukou opravdu univerzálního využití.



Standardní příslušenství:

Sekáč špičatý – demoliční práce v betonu apod.

Sekáč plochý 25 mm – vysekávání děr a drážek do zdiva, odsekávání, drobné bourací práce apod.

Sekáč plochý 60 mm – odstraňování omítky, dlaždic, starých lepidel apod.

Plochá škrabka – odstraňování barvy, starých nánosů, lepidel, linolea apod.

Rýč s tvrzené oceli – hloubení děr, kopací práce, přesekávání kořenů apod.



Doporučené kompresory:

Základní práce zvládne kompresor se vzdušníkem 24 l a sacím výkonu 160 l/min., pro náročnější hloubící a stavební práce je ideální kompresor se vzdušníkem 50 l a pro velmi těžké použití se může použít kompresor se vzdušníkem až 100 l.



Max. sací množství vzduchu: 280 l/min

Max. tlak: 6.3 bar

Energie úderu: 27 J







Prodávající potvrzuje, že zboží bude způsobilé k použití pro obvyklý účel nebo si zachová obvyklé vlastnosti po dobu 24 měsíců od jeho převzetí kupujícím.

Záruční lhůtu lze u výrobků Scheppach prodloužit o 24 měsíců za předpokladu, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce ve 24. měsíci od data prodeje stroje na autorizovaný servis https://www.garland.cz/servisy/ .



Prodloužená záruka se týká pouze elektrických a benzínových strojů a přístrojů.

Pravidla prodloužené záruky zde.

Podobné zboží