K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

SanDisk Ultra microSDXC 64GB 80MB/s + adaptér

Záruka: 492 měsíců
Výrobce: SanDisk
Kód: SDCSA0195
P/N: SDSQUNS-064G-GN3MA
Dostupnost: 1 kus
Rychlá paměťová karta SanDisk Micro SDXC Ultra Android UHS-I s kapacitou 64 GB. Rychlostní třída Class 10, rychlost UHS-I až 80 MB/s čtení, ideální pro čtení aplikací, volně stažitelná aplikace SanDisk Memory Zone, vhodná pro mobilní zařízení s OS Android
375,01 Kč s DPH
SDCSA0195
SanDisk Ultra microSDXC 64GB 80MB/s + adaptér

Společnost SanDisk se již více než 27 let zabývá výrobou a inovací datových úložišť. Od stylových USB Flash disků, přes výkonné SSD disky až po spolehlivé paměťové karty. Její výrobky jsou používány v mnoha předních světových datových centrech. Pro vás nyní přináší svou paměťovou kartu Micro SDXC Ultra Android UHS-I.

Flash paměti představují speciální typ paměťových médií určený především pro přenosná zařízení. Flash paměti se vyznačují malými rozměry, nízkou spotřebou energie, vysokou spolehlivostí a rychlým přístupem k uloženým datům. Spojují v sobě výhody pevného disku a RAM pamětí - nemají žádné pohyblivé části, informace zůstávají uložené i bez napájení. Jsou však velmi odolné (bez ztráty dat vydrží i pád na zem), data zůstanou uložená bez napájení po velmi dlouhou dobu.

Karty SanDisk vytváří své karty tak, aby přežili i využití za extrémních podmínek. Jsou voděodolné, nárazuvzdorné, odolné proti rentgenovému záření a obstojí v širokém teplotním rozmezí. Chrání tak vaše vzpomínky před nehodami ať už se rozhodnete fotit na sněhu, v poušti či u bazénu.

Tato karta je vhodná pro použití do smartphonů či tabletů s operačním systémem Android. Velkou výhodou je zdarma stažitelná aplikace dostupná v Google Play Store s názvem SanDisk Memory Zone, která vám umožní prohlížet, přenášet a zálohovat data z vašeho zařízení.

Karta Micro SDXC Ultra má kapacitu 64 GB. Spadá pod rychlostní třídu Class 10 s minimální přenosovou rychlostí 10 MB/s. Dále patří do třídy UHS-I, která dává kartě rychlost čtení až 80 MB/s. Je ideální pro rychlejší načítání a běh aplikací. Je tak ideální pro mobilní zařízení s OS Android. Aplikace SanDisk Memory Zone umožňuje snadné prohlížení, přístup a zálohování souborů z paměti telefonu na jednom místě, k dispozici je na Google PlayTM. Karta je voděodolná, odolná vůči teplotám a rentgenovému záření, mrazuvzdorná. Karta je kompatibilní se zařízeními microSDHC/SDXC. Využijte rychlejšího stahování, vyšší kapacity a lepšího výkonu k zachycení a uložení vysoce kvalitních snímků Full HD videa.

- karta je ideální pro smartphony a tablety s operačním systémem AndroidTM
- nahrávání videa Class 10
- UHS-I
- rychlost čtení až 80 MB/s, rychlost zápisu je nižší
- aplikace SanDisk Memory Zone umožňuje snadné prohlížení, přístup a zálohování souborů z paměti telefonu na jednom místě, k dispozici je na Google PlayTM
- karta je voděodolná, odolná vůči teplotám a rentgenovému záření, nárazuvzdorná
- karta je kompatibilní se zařízeními microSDHC/SDXC
- adaptér

Provedení: microSD Extended Capacy (microSDXC)
Max. přenosová rychlost: 80 MB/s
Vč. adaptéru: SD adaptér
Kapacita: 64 GB
UHS Standard: UHS-I
Standard Speed Class: Class 10

Podobné zboží