K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

SanDisk Ultra Luxe 32GB USB 3.1.

Záruka: 60 měsíců
Výrobce: SanDisk
Kód: PDSA0146
P/N: SDCZ74-032G-G46
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Spolehlivý kompaktní flashdisk s kapacitou 32 GB, konektor USB 3.1 Gen 1 Type-A, rychlost zápisu 150 MB/s, stylový design, praktické poutko, vyroben z kvalitního odolného plastu, aplikace SanDisk Memory Zone umožňuje snadné prohlížení, přístup a zálohován
255,92 Kč s DPH
PDSA0146
SanDisk Ultra Luxe 32GB USB 3.1.

Kompaktní flashdisk vhodný ke každodennímu použití. Velmi rychle přenáší soubory, ukládá dokumenty, prezentace, hudbu a videa.

Flash disk byl vytvořen pro generaci zařízení s USB 3.1 Gen 1 Type-A portem. Oboustranně použitelný konektor má symetrický design, takže nemusíte přemýšlet nad tím, zda je disk správně otočen. Umožňuje tak rychlé a jednoduché připojování. Díky technologii Plug and Play, zařízení připojíte a hned můžete pracovat.

Díky malý rozměrům je zajištěna vynikající přenosnost. V tašce nebo kapse nezabere vůbec žádné místo. Vysoce odolné hliníkové tělo výtečně chrání konektor, který je tak bezpečně chráněný před poškozením. Praktické poutko poslouží k připnutí na klíče nebo batoh.

Vysokorychlostní flashdisk SanDisk Ultra Luxe nabízí vysoký výkon a praktické vlastnosti pro každodenní využití. Je opatřen inovativním konektorem USB-3.1 Gen 1 Type-A a data přenáší rychlostí 150 MB/s.

Konektor: USB 3.1 Gen 1 Type-A
Rychlost zápisu: 150 MB/s
Celokovový design

Podobné zboží