K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

SanDisk Micro SDHC Extreme 32GB 100MB/s A1 UHS-I U3 V30

Záruka: 1080 měsíců
Výrobce: SanDisk
Kód: SDCSA0178
P/N: SDSQXAF-032G-GN6AA
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Rychlá paměťová karta typu micro SDHC Extreme UHS-I s kapacitou 32 GB, ideální volba pro akční kamery, nahrávání videa ve 4K, voděodolná, teplotně odolná, rychlostní třída Class 10 (U3) s minimální rychlostí 10 MB/s, UHS-I rychlost až 100 MB/s čtení a 60
258,34 Kč s DPH
SDCSA0178
SanDisk Micro SDHC Extreme 32GB 100MB/s A1 UHS-I U3 V30

Natáčejte 4K videa s touto kartou, která se může pochlubit specifikacemi Class 10 a UHS Speed Class 3 (U3). Dovolí vám zachytit špičkově vykreslená videa o velmi vysokém rozlišení, které budou splňovat dnešní nejvyšší standardy. Zároveň budou vypadat skvěle na nejnovějších 4K Ultra HD televizních obrazovkách.

Flash paměti představují speciální typ paměťových médií určený především pro přenosná zařízení. Flash paměti se vyznačují malými rozměry, nízkou spotřebou energie, vysokou spolehlivostí a rychlým přístupem k uloženým datům. Spojují v sobě výhody pevného disku a RAM pamětí - nemají žádné pohyblivé části, informace zůstávají uložené i bez napájení. Jsou však velmi odolné (bez ztráty dat vydrží i pád na zem), data zůstanou uložená bez napájení po velmi dlouhou dobu.

Karta Micro SDHC Extreme využívají rychlostní třídu UHS 3, Díky tomu mohou dosahovat rychlostí čtení až 90 MB/s. Karta se dále řadí do rychlostní třídy Class 10, která zajišťuje minimální rychlost zápisu 10 MB/s. Karta je tak vhodná pro focení ve formátu RAW a nahrávání videa s rozlišením až 4K.

Výrobce SanDisk vytváří své karty tak, aby přežili i využití za extrémních podmínek. Jsou voděodolné, nárazuvzdorné, odolné proti rentgenovému záření a obstojí v širokém teplotním rozmezí. Chrání tak vaše vzpomínky před nehodami ať už se rozhodnete fotit na sněhu, v poušti či u bazénu.

Karta Micro SDHC Extreme má kapacitu 32 GB. Nabízí rychlost až 100 MB/s pro čtení a 60 MB/s pro zápis. Vhodná je i pro 4K kamery a fotoaparáty. Karta je velmi odolná proti nárazu, vodě a velké škále teplot. Součástí je adaptér pro možnost vložení karty do klasického SD slotu. Doživotní záruka.

- micro SDHC pro smartphony, tablety a akční kamery
- rychlostí čtení do 100 MB/s
- rychlost zápisu do 90 MB/s u kapacity 128 GB a u kapacit 32 – 64 GB 60 MB/s
- Class 10, UHS-I Speed class 3 (U3) a video Speed Class 30 (V30) ideální pro natáčení Full HD a 4K UHD videa
- A1 pro rychlejší výkon aplikací
- kapacita 32 GB
- rozměry: 14,99 x 10,92 x 1,02 mm
- provozní teplota: -25oC až 85oC
- skladovací teplota: -40oC až 85oC
- kompatibilní s microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I, microSDXC UHS-I s adaptérem SDHC a SDXC
- obsahuje RescuePRO Deluxe software pro obnovu dat ke stažení na www.sandisk.com
- aplikace Sandisk Memory Zone umožňuje snadné prohlížení, přístup a zálohování souborů v paměti zařízení
- karta je odolná vůči teplotám, voděodolná, nárazuvzdorná, odolná vůči rentgenovému záření



Parametry

Připojení USB-3.1-A-Stecker
USB standard USB-3.1
Zasouvací USB konektor Ano
Backup funkce Ne
Materiál Kov
Ochrana dat pomocí hesla Ano
Rychlost přenosu (čtení) 420 MB/s
U3 Ne

Podobné zboží