K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Samsung externí T7 Shield 1TB černý

Záruka: 36 měsíců
Výrobce: Samsung
Kód: HDSM0588
P/N: MU-PE1T0S/EU
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
2 481,11 Kč s DPH
MU-PE1T0S/EU
SSD 1TB Samsung externí T7 Shield, černý

Robustní a odolné
Mimořádně odolný, rychlý a kompaktní. Nový T7 Shield vám poskytuje vynikající výkon na cestách, a to i v náročných podmínkách. Superrychlost uvnitř s odolnou vnější ochranou, aby vaše práce plynula, ať jste kdekoli.

Tvořte plnou rychlostí
Okamžitě přenášejte velké soubory. USB 3.2 Gen 2 a PCIe® NVMe™ dosahují skvělé sekvenční rychlosti čtení/zápisu 1 050/1 000 MB/s pro úpravy bez zpoždění přímo z disku. High-tech pryžový exteriér s Dynamic Thermal Guard reguluje teplo, aby udržoval stabilní výkon i pro velké projekty.

Připraveno pro těžké podmínky
Připraveno na drsné podmínky. Fotografujte na místě a toulejte se divočinou, a přitom se budete cítit bezpečně, že jsou vaše data bezpečně chráněna proti vodě a prachu s hodnocením IP65. Robustní design a pokročilý vnější elastomer dodávají extra odolnost, aby vydržely i pád z 3 metrů.

Zvolte si svůj styl
Vyberte si. 1TB nebo 2TB vám poskytne obrovský prostor v elegantních barvách modré, béžové nebo černé. Stylová pogumovaná rukojeť zabraňuje sklouznutí, takže zůstane ve vašich rukou. Vezměte si vše s sebou a vypadejte při tom skvěle.

Software pro správu
Nastavte si heslo a získejte nejnovější aktualizace firmwaru se softwarem přenosných SSD Samsung dostupným v počítačích PC, Mac, chytrých telefonech a tabletech Android. Pomocí softwaru Samsung Magician můžete také zkontrolovat stav disku, zvýšit výkon a chránit data.

Podobné zboží