K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Rozbaleno - Braun BT 7330 zastřihovač vousů a vlasů

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Braun
Kód: ABRBT7330X
P/N: BT7330
Dostupnost: 1 kus
1 290,01 Kč s DPH
Pouze rozbaleno a vystaveno na prodejně (v prosklené vitríně). Vše orginál, kompletní, přesto prodáváno se slevou!







Zastřihovač vousů BT7330 s přesným otočným ukazatelem a 6 nástavci.



AKCE : Nakupujte dárky zcela bez rizika - BRAUN AKCE

- Pokud dojde k situaci, že nejste s výrobkem Braun spokojeni, máte možnost jej do 90 dní od data nákupu vrátit na adresu pořadatele (viz podmínky akce).

Akce platí pro výrobky nakoupené v období od 01. 07. 2023 do 30. 06. 2024

Informace jsou uvedené po kliknutí na obrázek vpravo.


****************************************************************






Ostřejší. Rychlejší. Efektivnější.1 Zastřihovač vousů Braun 7 je vyroben pro snadné, rychlé a efektivní použití. Hlava zastřihovače vousů má širší zónu zastřihování než jakékoli předchozí zastřihovače Braun – každým tahem tak zachytí a zastřihne více vousů a chloupků.

100% přesnost a kontrola: Motor AutoSense a přesné hřebeny, při jejichž výrobě bylo použito o 20 % méně plastů,1 zajišťují zastřihování bez námahy.

Dokonale přesný nástroj: Přesný otočný ukazatel tohoto zastřihovače vousů má 39 možností nastavení délky v krocích po 0,5 mm (od 0,5 do 20 mm). Bez námahy a přesně si vytvarujte a upravte vousy, knír, bradku nebo strniště.

Vyroben, aby vydržel: tento pánský zastřihovač vousů má doživotně ostré břity pro snadné, přesné a stejnoměrné zastřihování vousů libovolné délky.

Pokročilá německá konstrukce: s výkonnou lithium-iontovou baterií na 100 minut provozu. Dodává se s dodatečným bezpečnostním hřebenem pro extra šetrné zastřihování.












Záruka 90 dní vrácení peněz



Podobné zboží