K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Riwall PRO RALM 3740I, akumulátorová sekačka (bez baterie a nabíječky)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Riwall PRO
Kód: ZARSE020
P/N: RALM3740I
Dostupnost: 2 kusy
3 969,01 Kč s DPH
Riwall PRO RALM 3820 set, aku travní sekačka + 2x 4Ah baterie + 2x nabíječka 20 V



Nejnovější bezuhlíková technologie motorů přináší sílu, která byla dříve vyhrazena pouze benzínovým stojům. Oproti nim ale přináší řadu výhod – snadné startování, žádná údržba, žádné náklady na spotřební materiál (benzín, olej, filtry svíčky, apod.), tichý chod a nulové emise.



Princip: stator je umístěný na vnější straně motoru a rotor opatřený permanentními magnety se otáčí uvnitř. Díky tomu nejsou cívky tolik namáhány, odpadá brzdný efekt uhlíků a stejně tak nadměrná produkce tepla, ionizujících jisker i nebezpečí selhání konstrukce. Navíc je výrazně snadnější cívky motoru chladit, jejich umístění umožňuje celý motor zapouzdřit, teplo odvádět z jeho povrchu a vyhnout se zanášení celé sestavy včetně ložisek. Celá konstrukce je jednodušší a lehčí než klasický uhlíkový elektromotor.



Elektronická kontrola: síla, která otáčí hřídelí je kontrolována elektronicky. Díky tomu motor odebírá pouze tolik energie, kolik při daném zatížení potřebuje a navíc udržuje konstantní točivý moment. Máte tak stejně síly při malých i vysokých otáčkách a výdrž baterie se výrazně prodlužuje.



Vyšší účinnost motoru: vyšší otáčky motoru PowerMax, méně pohyblivých součástí, absence tření způsobená uhlíky a výrazně nižší zahřívání mají za následek navýšení výkonu oproti klasickým elektromotorům o 30 až 55%. Máte tak sílu, na kterou jste byli zvyklí jen u nejsilnějších elektrických nebo benzínových strojů.



Více komfortu: díky nové technologii bez uhlíků jsou motory PowerMax tišší než klasické elektromotory a mají až o 70% méně škodlivých vibrací. Práce se tak stává velmi pohodlná a příjemná.



Delší životnost: motory PowerMax jsou prakticky bezúdržbové a díky moderní bezuhlíkové koncepci a možnostem zapouzdření jsou velmi odolné jak proti rázům, které při práci se zahradní technikou běžně nastávají, tak proti vniknutí prachu apod. Jejich životnost je tak téměř dvojnásobná v porovnání s klasickými uhlíkovými motory.



Záběr: 37 cm

Typ akumulátoru: lithium-iontový 40 V

Objem koše: 40 l

Průměr kol: 150/180 mm

Typ motoru: aku 40 V, bezuhlíkový, PowerMax

Nastavení výšky sečení: central, 5 pozic

Výška sečení: 25-75 mm

Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky

Orientační provozní doba bez zatížení (2Ah/4Ah/6Ah/9Ah): 23/49/94/124 min.

Doba provozu se může lišit v závilosti na zatížení stroje.

Pojezd: Ne

Podvozek: PP

Plně složitelná ergon. řidítka: Ano



Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky. Dokoupíte baterii Riwall PRO RAB 440, RAB 940 a nabíječku Riwall PRO RAC 240 nebo RAC 540.













Prodávající potvrzuje, že zboží bude způsobilé k použití pro obvyklý účel nebo si zachová obvyklé vlastnosti po dobu 24 měsíců od jeho převzetí kupujícím.

Záruční lhůtu lze u výrobků Riwall a Riwall PRO prodloužit o 24 měsíců za předpokladu, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce ve 24. měsíci od data prodeje stroje na autorizovaný servis https://www.garland.cz/servisy/ .



Pravidla prodloužené záruky zde.


Podobné zboží