K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Remington S5506GP žehlička na vlasy dárková sada
  • S5506-1.jpg

Remington S5506GP žehlička na vlasy dárková sada

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Remington
Kód: AREMS5506GP
P/N: S5506GP
Dostupnost: 1 kus
890,01 Kč s DPH
Remington S5506GP žehlička na vlasy dárková sada (cestovní taška, cestovní kartáč, kompaktní zrcátko a 2 x klipy do vlasů)



Tato dárková sada žehličky na vlasy PRO Ceramic Titanium obsahuje všechny pomocníky potřebné k docílení perfektního účesu. S žehličkou na vlasy PRO Ceramic Titanium můžete dosáhnout hladkých, lesklých a perfektních vlasů v pohodlí vašeho domova. Je navržena našimi experty a dokáže si poradit i s hustými, nepoddajnými vlasy a zkrotí je během pár minut.

Díky delším žehlicím plochám umožňuje tato žehlička narovnat více vlasů jedním tahem, pojme širší části vlasů od kořínků až ke konečkům, díky čemuž budete připravena rychleji.

Plovoucí destičky zajišťují rovnoměrný tlak na vlasy během jejich stylingu, zatímco uzamykatelné žehlicí plochy z ní udělají perfektního společníka na cesty nebo se vám díky nim bude lépe skladovat.

Tato žehlička nové generace je součástí dárkové sady pro vytvoření perfektního hladkého účesu, který překypuje leskem a vitalitou.



Specifikace:

Zdokonalený titanový keramický povrch destiček

Digitální displej 150oC - 230oC

Zámek teploty

Funkce turbo zahřátí

Rychlé zahřátí do 15 sekund

Delší 110mm úzké destičky

Plovoucí destičky pro rovnoměrný tlak během stylingu

Uzamykatelné žehlicí plochy pro lepší skladování

Univerzální napětí

Automatické vypnutí po 60 minutách

Otočný kabel

Kosmetická taška, hřeben

Kompaktní zrcátko

2x rozdělovací klipsy






Podobné zboží