K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Remington D 5216 vysoušeč vlasů

Záruka: 36 měsíců
Výrobce: Remington
Kód: AREMD5216
P/N: D5216
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
1 470,03 Kč s DPH
Remington D 5216 vysoušeč vlasů

Remington D 5216 je moderní vysoušeč vlasů vybavený výkonným generátorem iontů, který vám oproti běžným fénům poskytne až o 90 % více iontů – výsledkem budou přirozeně lesklé a hedvábně jemné vlasy po každém vysušení. Jednou z dalších předností tohoto vysoušeče je také vysoký výkon, který zde činí skvělých 2300 W. Jistě také rádi uvítáte speciální funkci studeného vzduchu, s jejíž pomocí dokonale zafixujete vytvořený účes, který vám takto vydrží po dlouhé hodiny.

Přizpůsobí se vám
Pro snadné dosažení kýženého efektu můžete vybírat z 3 různých teplot. K dispozici zde máte také možnost volby z 2 rychlostních stupňů.

Mezi základní příslušenství fénu patří kromě úzkého koncentrátoru také difuzér – ten slouží ke zvětšení objemu a také se hodí k úpravě vlnitých a kudrnatých vlasů.

Elegance a funkčnost
Mřížka vysoušeče je snadno odnímatelná, což přispívá k jednoduché údržbě – pravidelným čištěním si vysoušeč dokáže udržet svůj výkon.

Praktické závěsné očko vám umožní mít fén tam, kde bude vždy po ruce.
Remington D 5216 je dodáván v elegantním designu v netradiční barevné kombinaci bílé a modré společně s černými prvky.


Výkon 2 300W
Shine Therapy s generátorem iontů
3 teplotní / 2 rychlostní nastavení
Studená vlna
Koncentrátor
Difuzér
Odnímatelná zadní mřížka pro snadné čištění

Podobné zboží