K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

RAZER Viper V2 (8kHz), Ambidextrous Gaming Mouse, herní myš

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Razer
Kód: MYRA044
P/N: RZ01-03580100-R3M1
Dostupnost: 3 kusy
Herní myš s podsvětlením (Razer Chroma s možností úpravy barev; 16,8 milionu), pokročilý optický senzor Razer 5G s rozlišením 16 000 DPI; snímání rychlostí až 450 palců za sekundu (IPS) / 50 G zrychlení, podporuje 1000 Hz ultrapolling. Obsahuje optické př
1 899,00 Kč s DPH
RAZER Viper V2 (8kHz), Ambidextrous Gaming Mouse, herní myš

Razer Viper 8K: Špičková herní myš pro praváky i leváky

Ovládejte výsledek jakékoli bitvy s pomocí herní myši, která kombinuje vysokou přesnost, špičkové lehké tělo a nejrychlejší ovládání v hraní. Seznamte se s periferií Razer Viper 8K - která je vyrobena s pomocí špičkové technologie a je navržena a testována sportovci teamu Razer.



Skutečná rychlost překonávající průmyslový standard

Toužíte po opravdu rychlé myši, s níž budete mít minimální, respektive žádnou latenci? Razer Viper 8K je vynikající volbou. Překonává zažité standardy, s technologií Razer HyperPolling nabízí 8000 Hz - odesílá až 8krát více dat za sekundu a snižuje zpoždění z 1 na 1/8 milisekundy.



Pokročilý optický senzor Razer Focus+

Myš je vybavena pokročilým optickým senzorem Razer Focus+ se špičkovým rozlišením až 20 000 DPI. Navíc díky inteligentním funkcím je senzor téměř 100 % přesný, což činí z myši dokonalý nástroj pro přesné sledování nepřátel, kdy víte, že každý pohyb má význam a váš cíl bude vždy zaměřen rychle a přesně.



Lehké tělo

Razer Viper 8K váží pouhých 71 gramů. Díky tomu umožňuje rychlejší, kontrolovanější pohyb a zvyšuje rychlost vaší reakce ve hře. Myš je vybavena vysoce flexibilním kabelem Razer Speedflex. Ten ještě více zpřesňuje vaši hru díky tomu, že se dokonale přizpůsobuje pohybu myši.



Programovatelná tlačítka

Přesunutí řady příkazů a maker z klávesnice na herní myš dramaticky vylepšuje vaši herní účinnost, a i to je důvod proč je tato herní myš vybavena hned 7+1 programovatelnými tlačítky.



Designové podsvícení Razer Chroma

Za zmínku stojí také designové RGB podsvícení myši, které jí dodá ten správný šmrnc. Vybrat si můžete z téměř nekonečného spektra barev anebo si můžete podsvícení přizpůsobit sami pomocí softwaru. Podsvícení jednoduše sladíte se zbytkem své herní sestavy.



Specifikace:

Využívá optický snímač s infračerveným paprskem

Okamžitá odezva 0,125 milisekundy

Senzor je charakteristický citlivostí až 20000 DPI

RGB podsvícení udělá z vašeho prostoru ideální herní doupě

Je vybavena 7 tlačítky

Programovatelná tlačítka s možností vlastní konfigurace

Kabel má délku 1,8 m

S počítačem ji spojíte přes USB

Váží 0,071 kg






Podobné zboží