K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Razer Mamba Elite

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Razer
Kód: MYRA032
P/N: RZ01-02560100-R3M1
Dostupnost: 3 kusy
Skvělá herní myš s precizním 5G optickým senzorem s rozlišením až 16000 dpi. 9 programovatelných tlačítek. Rozšířené zóny podsvícení Razer Chroma. Životnost až 50 milionů kliknutí. Pokročilá ergonomie a vylepšené boky.

1 666,17 Kč s DPH
MYRA032
Razer Mamba Elite

Ikonická herní myš, kterou si zamilujete – to je Razer Mamba Elite. Ta nejlepší technologie snímání s naprostou přesností, velmi jemné nastavení rozlišení a působivé barevné podsvícení. Jen taková myš vám pomůže překonat konkurenci!

Užijte si rozšířené světelné zóny podél každé strany a oživte každou vaši hru. Zvolte jednu z 16,8 milionů barev nebo se poddejte světelným výstrahám a dalším animovaným efektům. Vše si nastavíte snadno a jednoduše pomocí software Razer Synapse 3.

Myš podporuje technologii Razer Synapse 3, což je intuitivní proprietární software, který funguje jako mozek Mamba Elite. Umožňuje programování tlačítek, automatickou synchronizaci nastavení herní myši na cloud serveru a stažení nejnovějších ovladačů a firmware.

Požadavky na herní myš jsou jasné - rychlé a přesné snímání pohybu, schopnost vyrovnat se s rychlými pohyby apod. Díky novému senzoru 5G získáte přesné ovládání na jakémkoliv povrchu. Snímač nabízí rozlišení až 16000 dpi s bezkonkurenčně přesným snímáním, které ostatní myši nejsou schopny nabídnout.

Razer Mamba Elite představuje špičkovou myš s rozlišením optického senzoru až 16000 dpi, který je schopen akceptovat zrychlení 50G a rychlost 450 palců za sekundu. Na precizním pohybu myši se podílí i rychlost komunikace Ultrapolling až 1000Hz. Rozlišení lze nastavovat během hry a k dispozici máte 9 programovatelných tlačítek s rychlou odezvou. Myš má životnost až 50 miliónů kliknutí a je vybavena hmatovým kolečkem a rozšířeným podsvícením Razer Chroma s 16,8 miliony barev.

Rozhraní: USB 2.0
Technologie: Optická
Podsvícení: ANO
Maximální rozlišení (DPI): 16000

Razer 5G Advanced Optical Sensor s pravým rozlišením 16 000 DPI Zrychlení rychlosti až 450 palců za sekundu (IPS) / 50 G
1000 Hz Ultrapolling (zpoždění 1ms)
Devět nezávislých programovatelných tlačítek Hyperesponse
Mechanická myš Razer ™ Switche se životním cyklem 50 miliónů kliknutí
Hmatové rolovací kolečko
Ergonomický design pro praváky
Razer Chroma ™ osvětlení s 16,8 miliony možností přizpůsobitelných barev
Hybridní palubní paměť a úložiště v cloudu
Razer Synapse 3 je povolen
Přibližná velikost: 125.0 mm (Délka) X 69.9 mm (Šířka) X 43.3 mm (Výška)
Přibližná hmotnost (bez kabelu): 96 g
Délka kabelu: 2,1 m
Kompatibilní s Xbox One pro základní vstup

Podobné zboží